Új hozzászólás Aktív témák

  • Ala

    tag

    válasz acumen365 #14390 üzenetére

    Mivel azt utána írtam, nem értek annyira hozzá. Mivel a mostani problémám, ami egy kicsit hasonló, is kábelre vezethető vissza, ezért gondoltam megkérdezem.
    Valamint az áram ingadozása is okozhatja úgy gondolom, igaz biztos lenne egy-két olyan hardveros, aki most fejemet szegné, mivel köztudott, hogy a vinyó, főleg a maiak, akkor fogyasztanak leginkább, mikor felpörögnek. A feszhez nem tudok kimondott progit használni, annó és az asus probe-al nézte, már amennyire valamit is ki tudtam venni belőle.
    Nekem volt úgy, hogy mindig újraindult a gép, egy számítógépes ürgéhez elvittük és ő megcsinálta (szégyen szemre), azt tudom, hogy az ide kábelt cserélte, de talán a ramokkal kapcsolatban is állított valamit a biosban, már nem emlékszem, sőt egész végig nem tudtam, hogy mit csinált, inkább fogalmazzunk így.

    Tehát én most jelen pillanatban csak annyit tudtam segíteni, hogy a sötétbe melyik szarba nyúlj, de az, hogy az milyen állagú, azt én sem tudom, mivel mikor a sötétbe kellett tapogatózni, akkor mást küldtem előre :B . Várj meg egy- két okosabb embert, aki reagál az én írásomra esetleg, valamint láttam, hogy így is próbálnak segíteni. ezeket inkább csak alternatíváknak írtam le.
    A feszre visszatérve. Egyrészt hol használod a gépet? Otthon, vagy koli, vagy milyen helyen, mivel az áram ingadozás nem csak a táptól függhet. Pl.: koleszos vagyok, és az egyik srác nem tudta úgy húzni a gépét mint kellett volna, és a hálózatra tudta csak visszavezetni.

    Imco vissza térhetne, most nézem, hogy neked is ő segített, nagy örömömre engem is elkezdett hasonló képen faggatni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák