Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz Ispán_Péter #1520 üzenetére

    Én tényleg nem értem, hogy 2018-ban ezek még miért kérdések... Tényleg ennyire digitális nomád ebben az országban a többség? Amúgy teljesen világosan le van ám írva az HBO oldalán is, hogy mi miért történik.

    1. kapsz 30 nap hozzáférést ingyen
    2. a kártyád adatait azért kérik el, hogy ha nem mondanád le 30 nap után, akkor automatikusan induljon az előfizetési időszakod (igen, sok ember lusta, elfelejti, ez egy ilyen iparág, nem az HBO találta ki, nagyjából minden digitális előfizetés így működik)
    3. azért is kérnek kártyaadatot, hogy ne regisztrálhass többször ingyen időszakra (elvégre a magyarok szeretik a kiskapukat...)
    4. a 10 forint azért van, mert valamivel ellenőrizni kell, hogy valódi kártyaadatot adtál meg. Ha sikeres a próbaterhelés, akkor nagy valószínűséggel a kártya, illetve a mögötte lévő számla is létező, aktív. És igen, valóban vissza fogod kapni ezt a 10 forintot is pár nap múltán.
    5. mivel ingyen kapsz valamit, értelemszerűen nincs mitől elállnod (főszabály szerint az online vásárlásoknál 14 napig gyakorolhatod az elállás jogát, ez azt jelenti, hogy ha nem tetszik, nem kell, nem jó, akkor az eladónak vissza kell fizetnie a vételárat. Nyilván itt is vannak kivételek, ezt a kukacoskodók kedvéért írtam le :) ). De mivel te ingyen kapsz valamit, nincs is mitől elállnod :D
    6. ha még regisztrálni akarsz, akkor tedd meg és miután megvan és aktív, mondd is le egyből. Így 30 napig biztosan nézheted, és utána sem lesz semmi. MEllesleg egyébként megér 2000 forintot havonta egy legális szolgáltatás, ahol egyébként annyi mozgóképes anyag van, hogy az életben nem nézed végig.

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák