Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz AXisBOLD #40151 üzenetére

    Nem értek a fröccsöntéshez egy kicsit sem, de a markolat és a gép teste itt találkozik, itt van egybeöntve. Mivel strapabíró műanyagról, több komponensről van szó, valószínűleg így lehet megoldani az öntést. Nem tudom, de az összes gépen itt hullámzik anyagában. Valószínű a felhasznált anyag sajátja, nem tudom. (Amúgy csak fényképen ennyire kontrasztos, a valóságban szinte fel sem tűnik.)
    Én sima reisser csavarral, és hozzá való tiplivel. Van egy ajánlás, hogy milyen magasra tedd. Én azt követtem és jól kézre esik.
    Tipp: Vegyél hozzá kapcsolós aljzatot, mert így mindig be dugva tudod tartani, viszont nem fog mindig rátölteni 1-2 perces használat után. Én úgy csinálom, hogy amikor már csak az utoló led világít, tudom, hogy a végét járja az akksi, akkor feltöltöm teljesen és lekapcsolom. Het 2x töltöm teljesen, tehát durván 100ciklus lehet benne. 1 év után még újszerű az akksija. Nem vettem észre, hogy kevesebbet bírna. Még nem mértem, de 95%-os körül lehet.
    (A Shaggy szőnyeget nem igazán szereti egyik porszívó sem. A sima vákumfejes nem tudja kitakarítani, a turbó azonnal elakad, a motoros meg küszködik vele. Elindul-megáll. Még a vezetékes Sebo is.. Divatos ez a hosszú szálú szőnyeg, de takaríthatatlan..)
    Tipp2 Nézz szétszedős videókat a neten, mert pár mozdulattal szinte darbjaira szedhető és elmosható. Én fél évente szétszedem, és a tartály alsó gumitömítését is kiszedem, kitakarítom, szilikonozom. A középső mosható szűrőt pedig havonta mosd el. A hátsó hepa mosását én nem erőltetném. Tudom, hogy rá van írva, de nem tesz jót neki. Max desztvíz alatt..

    Itt az enyém:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák