Új hozzászólás Aktív témák

  • skoos

    őstag

    Sziasztok!
    - bocs ez hosszú lett. Btw 2 hete vásároltam, azóta is nyomozom ezt az ügyet.-

    Nemrégiben vásároltam egy Bosch mosogatógépet (SMI46KS00E).

    Elsőkörben meglepett, hogy lengyel, node mit is várhat az egyszerű vásárló. Semmi gond, a név csak sejtet valamit.

    Megtetszett, örültem, hogy gyerek-billentyűzáras és gyerek-ajtózáras, hiszen 1 éves fiam szereti a kütyüket/lámpákat és gombokat, megvettük. (Jön majd tesó is, szóval jó, lesz ez még.)

    Na, teletölt, bekapcs, billentyűzár be, jöhet Bernát, nagyteszt. Rövid öröm, kb 3 msp alatt kikapcsolta.

    - merthogy a gyerekzár MINDEN GOMBOT LETILT, CSAK A BE/KIKAPCS (legnagyobb és legtetszetősebb) GOMBOT NEM.

    Namondom, ez sw hiba lesz, majd jól kijönnek, feltöltik az újat és öröm viszlát. Bejelentettek, kis telefonálgatás/email, majd kijöttek. Kb be sem jöttek, "ennek így kell működnie." Csak mellesleg, a bejelentéskor is ezt a hibát jeleztem, kijöttek, majd ugyanezt írták rá a munkalapra is.

    Írok nekik, hogy ez így nem jó, ez így nem gyerekzár, cseréljék ki. Erre mondják ennek így kell működnie (mellesleg sehol nincs írva, hog a ki/be kapcs gomb-ra a gyerekzár nem vonatkozik), szóval esetleg méltányosság és lojalitás végett valamit kitalálnak.

    Kérdezném TŐLETEK, a gyerekzár funkció mindegy gyártónál így működik? Azt mondták jogszabály, hogy gond esetén azonnal le lehessen állítani- nem is vezérelt gomb, hanem kapcsoló. Eszerint az összes gyártó ki/be kapcsolója egyszerű gombnyomással, azonnal leállítja a gépet?
    :U :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák