Új hozzászólás Aktív témák

  • kokosmith

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni házimozi rendszer vásárlásában. Amire legfőképpen használnám az mindenképpen a mozizás, Blu-ray filmek, 3D filmek, DTS és DTS-HD, DTS-HD MA hangsávokkal. A filmeket egy Mede8er MED600X3D-vel játszanám le.

    Erősítőt tekintve az alábbi igényeim lennének:
    - sajnos az elhelyezhető méret korlátozott, 57 cm széles és 15cm magas helyre kellene beraknom, ezért alacsony kialakítás jöhet csak szóba. (pl.: Marantz NR1504 3D, ez 10,5 cm magas, így szellőzésre is maradna hely.) Bízom benne, hogy létezik megfelelő minőségű, de mégis alacsony erősítő
    - mindenképp kezelje HDMI-n a 3D-t
    - legyen legalább 2 HDMI bemenete, illetve minimum 1 optikai bemenet
    - Rádió
    - fekete vagy ezüst szín
    - ARC HDMI
    - előnyök:
    - bluetooth kapcsolatot támogatja

    Hangrendszer:
    - 5.1-es rendszer aktív méllyel
    - 2 álló front, 1 center (max méret 57 széles és 15 cm magas lehet szintén), 2 kicsi (falra rögzíthető hangszóró), illetve aktív mélynyomó (max szélesség 40 cm)
    - színben fekete kellene mindenképpen, lehetőség szerint a dizájt is figyelembe véve, bár tudom ez elég szubjektív (ami pl. tetszik kinézetre, az a HECO VICTA II, PRIME sorozat, DALI ZENSOR 5 széria - bár ebből nem tudom van-e fekete, de kinézetre nagyon bejön)
    - zenéből főleg POP-ot hallgatok, illetve Rádiót, tehát nem kell képesnek lennie komolyzenére, vagy jazz-et szuperül megszólaltatnia.

    Árfekvésben 200-250 körül szánnék maximum rá, erősítő és 5.1 rendszer. Jelenleg egy kompakt Samsung házimozim van, arról váltanék. Tudom hogy ezért a pénzért nem fogok kimagasló teljesítményt kapni, de azt hiszem azért egy belépő szintre már elég kellene lenni.

    Érdekelne alternatíva új és használt rendszerre is, amennyiben ilyet így fellehet sorolni (tudom széles a kínálat a piacon, de szeretnék egy kis iránymutatást kapni, merre induljak, márkák, specifikációk tekintetében).

    Köszönöm előre is a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák