Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    válasz ginola #3921 üzenetére

    Jelenleg csak nézelődök és hallgatózok még. Nincs tervben az erősítő vagy hangfal szett vásárlás. Leszámítva ha véletlenül hozzájutok egy nagyobb összeghez, amit nem túl valószínű :D
    De mint itt is írtam, én már úgy szeretnék fentebb lépni, hogy akkor ott meg is állok. Legalábbis nagyon remélem, hogy menni fog :DDD Egy minőségi erősítő és hozzá minőségi hangfalszett. De így most hirtelen ahogy nézegettem olyan 150k erősítőre és 200k lenne az ideális a hangfalakra. Tudom, hogy ez nem 1:2-es arány, de mint itt is mondták páran, hogy később a hangfalak tuningolhatók. :)
    De hangfalakat már leírtam, hogy miket néztem ki, és ezeket tervezem is majd meghallgatni. Eddig a Dali Concept 6 volt a kiszemelt, de a Kornernél azt mondták, hogy pl a Polk Tsi is kenterbe veri. De szóba jöhet még a Mission Mx-3 vagy a nagyobb az 5-ös. Mert ezt javasolták az én zenei stílusomhoz a hip hop, r&b-hez. De persze ha megtörténik a hallgatózás utána már okosabb leszek. :) Erősítő terén meg most mivel még csak Yamahát hallottam, így afelé mennék tovább, persze nyitott vagyok a többi márka felé is, hogy azok mit tudnak mozi szinten. :)

    SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Új hozzászólás Aktív témák