Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz szazbolha #34778 üzenetére

    A W8-2145-ről egyetlen független mérést láttam, az vehető ki belőle, hogy 3 és 8 kHz-en erősen berezonál. :) A Markaudio meg mindig ilyesmiket készített. Figyelemfelkeltőek, de nem a jó műszaki tulajdonságaik miatt.

    Biztonságosan használható hangszórókat ScanSpeak-Peerless, néha SEAS területen lehet találni, de azokat is meg kell azért nézni. :) Illetve használtban amiket korábban említettem.

    :) A Sabák inkább ritkaságok, nem azért használják, mert annyira jól szólnak. Mérés nélkül is látszik a membránból.

    #34779Mister X
    Jellemző a Jamo hangsugárzókra, nem nagyon foglalkoznak akusztikai tervezéssel, egy rendesen méretezett új hangváltóval általában helyreállítható valamennyire a dolog. :) Persze akkor a jótállás nem lesz érvényes. De ez a megoldás jóval kevesebbe kerül, mint egy új hangsugárzó. Esetleg megpróbálhatod eladni, az jelentheti a legkisebb veszteséget.

    A használt, de jó időszakból és gyártótól származó hangsugárzók általában jobb választások hasonló áron, mint az újak. :) Ilyen téren nincs fejlődés az iparágban.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák