Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz olajecset #28015 üzenetére

    Dehát a legnagyobb európai hangszórógyárak tualajdonosa néhány kínai, távol-keleti úr. :) :D A SEAS-ScanSpeak sem kivétel. Az alkatrészeik nagy része is ott készül, és az EU-ban csak összerszerelik. Ezért van az, hogy semmilyen befolyásuk-hatásuk nincs arra, hogy milyen membránt kap például egy hangszóró.

    A magashangszóród, a D2608/913000 valójában a Peerless 810921 átcímkézve. :)

    Nézd, az IC-kkel kapcs. A legjobb, kereskedelmi mennyiségben gyártott, magyar végfokozat tervezője is azt mondja mostanában, hogy egy IC-s vég, jobb tud lenni, mint az általa létrehozott termék annakidején. :) Amiben semmi csoda nincs. Egy AB osztályú erősítő gyakorlatilag nem más, mint egy nagyáramú műverősítő, diszkrét elemekből. Ebben a műfajban pedig, egy bizonyos szintig, nehéz versenyezni az integrált áramkörökkel. :) Ha még rendesen kiszolgálod, jó tápot kap, normálisan megcsinált földelést, vezetékezést, akkor tényleg semmi szégyenkeznivalód nincs/nem lesz.

    Ha a méret fontos, akkor lehet, hogy mégsem az AB osztály a te barátod, mert ott elég nagy hűtőfelületek kellenek.

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák