Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolibácsi

    csendes tag

    válasz Dißnäëß #24952 üzenetére

    Goose-T

    Köszönöm.Így már jogosnak tartom a szarozást :D :) (ha valaki lenézi)

    Dißnäëß

    Mélyen semmi ja de viszont a mélyek külön jelet is kapnak,szal 1 hangfalba 4db vezeték megy.Elképzelehtő h oda már valamilyen szinten szűrt jel megy szted?A mélyeknek egy végfokuk van.A mélyeknél bármelyik oldalnak bármelyik kábelét kihúzom elhalgat mindkettő.... A többi szórónál nem így van,azok mennek egymástól függetlenül.
    Elsősorban ez az egész "tuning"-ba nekem az lett vna a legfontosabb h mélyet fejlesszem egy masszív dobozzal a gyári helyett.
    Felmerült bennem h a kondikat is kicserélem a gyári +/-10% -ak helyett +/-5%-ra.
    A hangváltó amiben már ugye tekercs és ellenállás is van az lenne a tuti,de attól féltem h az erősítője nem díjjazná + így h a mélyek külön jelet kapnak nekem nagyon megbonyolítja a dolgot mert egy hangváltó bekötése nekem már egy kicsit bonyolult alaphangon is. Nem még így :)

    Ezt én úgy értelmeztem h az erősítője egészen addig csak 1%-ot torzít amég a leadott teljesítmény 70w-on belül van.... (én így is szeretem halgatni... feles fölött kicsivel,itt még kiegyensúlyozottnak hallom)
    Ha ez úgy van ahogy a saját kútfejemből gondoltam akkor van értelme a jobb minőségű kondinak.(persze a legtutibb a hangváltó lenne jahh... van is itthon 2d videoton 2550-em hangszórók nélkül.. abban ott figyel a hangváltó)
    Jól gondolom? Az erősítőjére vonatkozóan... :)

    [ Szerkesztve ]

    X99

Új hozzászólás Aktív témák