Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolibácsi

    csendes tag

    válasz Dißnäëß #24946 üzenetére

    A piezo igazából olyan halkan szól benne szinte észre sem lehet venni.A magasat egy 6cm-es papíros adja .A közép 12 cm-es...a mély 16,5
    http://audio-bg.org/ver3/product.php?id_product=672
    Ezek gyárilag 4 utas hangfalaknak lettek eladva.Tény szól minden hangszóró benne.A piezolegfelül mondom annyira halk h alig cicereg valamit.A papíros magas dominál és sztem nagyon szép hangja van. (a piezot én is ismerem am h mekora fos..de ebben a "hifiben" nem)

    Csak kondik vannak benne.. mélyen semmi. középen 100 mikorofarád,magasakon 2.2 mikrofarád

    Mint említettem is ez olyan szinten hobbi,h más idegen hangfal gyártása abszolút nem is érdekel.Ha nagyon érdekelne vennék high end cuccot.

    Csak érdekes nekem hogy lehet ekkora szar ez a hifi.Ha az inflációt számításbavesszük és ez a hifi mai darab lenne és ott lenne az üzletek polcain kb 250e ft lenne az ára. ('98-ban volt 100 ft az ára amikoris a min bér 20e ft volt) Oké h nem high end,de ennyi pénzért szart adnak?Én igazából pont azért vettem mert úgy látom h ennek a hifinek a korszakába a "műanyaghifikorszakban" ez inkább a felső kategóriát képviselte.Nagyobb ettől nem is volt csak az ak 85 ami annyiban több h vannak még hozzá kis handobozok (3db) + subkimenet...+ ez után már elkezdtek gyengülni az utódai. Én ezt annak tudom be h a házimozinak át kellett vennie a helyét.Vettem anno egy sony házimozit is közel 100e ft-ért (6-7 éve) elvileg valami díjnyertes s master erősítő van benne. Ez a panasonic hifi szebben is szól arról nem beszélve h leszólja simán.Bármeik haver,ismerős eddig halgatta az a véleménye mindenkinek egyöntetűen,h nagyon szépen és nagyon tisztán szól.Szal ez csak így érdekes nekem h az átlagember számára ez kb "csúcshangzás"meg egy elég drága cucc és mégis fórumokon úgy emlegetik mintha valami kínai műanyaghangfalas szar lenne.A high endnél tisztában vagyok vele h egy hangfal kerül 2-300e ft-ba de az más kategória.
    Na most erre mongyatok már valamit :D Én lennék síkhülye? :D :)
    Sztem mongyuk sokaknál az van h nem hallottak még ilyet és ránézésre ítélnek :)

    [ Szerkesztve ]

    X99

Új hozzászólás Aktív témák