Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz madd dogg #13818 üzenetére

    Nem jellemző, aki tudja, az nem csinálja (legfeljebb sajátmagának), aki nem tudja, az csinálja, de nem biztos, hogy jobb lesz, mint volt.
    ¤Sonidónál Pista bácsi kiszámolja és összerakja neked, ezt nem ajánlom.
    ¤Másik fórumon pagrus néven írogató Barják L. meg is méri, többnyire talál elfogadható megoldásokat, de összességében elkapkodja, sok lényeges dolgot nem vesz figyelembe, és nem szívesen foglalkozik, 20 000,-/db ártól olcsóbb hangszórókkal. Azért megfontolandó, ha rá lehet venni, hogy megcsinálja, akkor érdemes lehet, az átvitel biztos egyenes lesz.
    ¤Régebben létezett gondolatban egy AudioSquare nevű kezdeményezés, Kalmi nevű fórumozó indította el a dolgot, de aztán megszűnt, ő is foglakozott váltó és hangsugárzó-alakítással. Kezdő és teljesen amatőr.
    ¤Hivoxnál néha kicsit hiányos elméleti felkészültséggel, de azért meg tudják oldani.
    ¤Bese Attila vállalkozása is ott van, ilyen téren nem végeztek rossz munkát, volt szerencsém hallani, hasonló szint, mint az előző.
    ¤Én is szoktam váltókat készíteni, de mivel utálom magát a folyamatot, csak nagyritkán vállalom el, akkor is inkább az érdekesebb feladatokat.

    Kb. ennyi jut eszembe hirtelen, van még egy-két ismerős, akit képesnek tartok rá, de jelenleg biztosan nem tudnak foglalkozni ezzel.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák