Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz szaszlaci #10504 üzenetére

    "Nem teljesen értem, ha az átvitel a szimulátor szerint kevésbé hullámos, az miért is nem jó, még ha Fs alá van is hangolva."
    Ezt rögtön gondoltam, ha értenéd, nem tartanánk itt.

    Milyen szerencse, hogy a követelményrendszerek nem a te fantáziádhoz igazodnak. :)

    Szerinted összevethető, szerintem meg nem, hiszen nem túl sok értelme van, mivel összehasonlítani csak azonos feltételek mellett lehet bármit is, ha ez nincs, akkor csak játszadozol egy-két adattal.

    "Nálam semmi sem indul hátrányból."
    Dehogynem. A jelentősen kisebb hasznos membránfelület eleve az, és ha ezen felül az egyik hangszórónál még kötelezővé teszed a tökéletes középtartományt, jó impulzusválaszt, mélytartománybeli pontosságot, jó, mikro- és makrodinamikai viselkedést, jó T-S arányt, stb, akkor rögtön több feltételt kell teljesítenie, mint a másiknak, amitől csak azt várod, hogy mozogjon, és zörögjön hangosan 30-55Hz-ig, az már mindegy hogyan teszi ezt. Ez így továbbra sem összehasonlítás. :)

    Megfelelő körülmények között az eddigi felhasználók nem tapasztaltak hasonlót, és ők azért lényegesen, legalább tízszer többen vannak a te egy fős rögtönzött vizsgálóbizottságodtól. :D

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák