Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    Ezt a hűtőt csináltam MSI EX705X lapimhoz (link lent), jobbára otthon talált cuccokból. Akkor még sajna nem volt semmi olyan eszközöm amivel tudtam volna vágni vagy fúrni. A vágásokat egy kb 25-30 éves forrasztópákával csináltam, még rajta van a cccp jelzés is. A korrekciókhoz egy törött láncfűrész reszelőt és jobbára egy bicskát használtam.

    Fogtam 2db McDonalds-os tálcát :D , volt még otthon bútor javításból 5cm X 5cm léc, egy marék philips fejű lemezcsavar, pár darab furcsa süllyesztésű alátét ami rettentően rozsdás volt (ezért alkohols filcel lealapoztam xDDDDD) és minimum 40 éves

    Egy rossz multifunkciós scanner/nyomtató/faxmodem egyben gép, persze gari nélkül amiből a 4db tartóbak került ki. Ezek a gumik, azon a rúdon van rajta ami a papírt továbbítja. Lehúztam róla, igaz nehezen jött le és rettentően festéke volt. Úgy fogattam fel, hogy beleraktam egy tiplit és abba egy csavart.
    2 db venti atx-es tápokból. Egy kapcsoló amit azt hiszem egy rossz kávéfőzőből szedtem ki, de lehet hogy működött nem tudom :DDD

    Találtam egy 12V-os adaptert is. A csatlakozó pedig, mivel nem volt más és akkoriban hegyekben állt a pc otthon, vinyó/cd-rom tápcsati.
    A fény benne az lcd tvből van, amit egy zöld szívószálba raktam bele. Mindkét végét fbs-sel zártam le, és még a ventik körül is körbekentem.
    A 2 venti nyílást úgy vágtam ki, hogy egyik a proci alatt van a másik a vinyó alatt. A tartóbakokat pedig úgy raktam fel, hogy barátnőm gépét is rátudjam tenni.
    Itt találjátok a képeket

    Azóta sajna nincs meg a tápcsati, mert egy srácnak a dell vostro 1000 lapijába építettem be :DD Az alaplapi csati is és a töltő csati is eltört, mivel lerántotta a gépét.

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák