Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolli

    addikt

    válasz r0by #7000 üzenetére

    Igen, értem a problémát.
    Anno utána olvastam, és ügye a meccsmotor nagyjából a birtoklás alapján adja(adhatja) a helyzeteket. Az más kérdés, hogy van-e hozzá támadás, ami ki is használja ezt.
    Mind1, én pont emiatt kezdtem kp-t edzeni.

    Jelenlegi srácaim kicsivel több, mint 1,5 szezon óta edződnek. Most jutottunk el oda, hogy 5 csillag körül teljesítenek.

    Ha Te most áttérsz kp-ra, úgy érné meg, ha fiatalokkal kezdenél, vagy esetleg 18 éves edzett kp-kkal, de azoknak már húzósabb az áruk. Kp vásárlásnál is fontos a megfelelő Specialitás. Mert ha nincs is olyan támadásod, ami átmenne az ellenfél védelmén, a birtoklásod miatt nagyobb sanszod van egy SE-re. A leggyakrabban a Jó fejelő fordul elő. Ez jó és hasznos spec. mert nincs negatív eventje (pl. időjárás). És persze kell egy nagyon jó pontrugó is a csapatba, de az nem muszáj edzett posztra. Mondjuk egy öregecske hátvéd ;)

    Amit még mondani akartam, hogy az igazi védekezés edzést Te nem egész egy szezon óta csinálod. Tudod, akkor vettél jó/csapnivaló edzőt, fiatal védőket. Tehát ki kell forniuk, Nekik is idő kell. Már szépen alakul a védelmed, további edzéssel (pl. még legalább 1 szezon) igen brutál védősort tudnál felállítani. Azért mondtam, hogy gondold át, mert akkor Ők, meg az edződ majdnemhogy kidobott pénznek számítanának. Mert ha most áttérsz kp edzésre, be kell vásárolnod, de ne felejtsd el, hogy nemsokára esik az edződ vezetői képessége (kb. 1 szezononként), és lehet, hogy majd azt is akarsz majd venni.

    Ráadásul a kp-knak is szintén kell majdnem 1,5-2 szezon, hogy mire tuttik lesznek. Kérdés, mennyi pénzed van, és milyen edzenivalókat veszel.

    Lehet, hogy Te is vehetnél vén csatalovakat ócsóért, mint Newpest. Ha lesérül (~meghal :DDD), veszel olcsón cserét. Bár nem tudom, hogy Newpest olcsó lenyűgöző kp-i milyen értékelést hoznak. Nyilván az fiatalok miatti alacsonyabb erőnlétedzés miatt ezeknek a vén csatalovaknak lemegy pl. középszerűre az erőnlétük.

    Zs

    HT-s csapat: Sörhas

Új hozzászólás Aktív témák