Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolli

    addikt

    válasz r0by #20042 üzenetére

    Azért léptem át az V-ödös csoportomat, mert jellemzően mindenki felett domináltam kp-n, még idegenben PIC-elve is. Ciceró nagyon jól jött az elején. Kp-ra is nagyon rátett, de a támadást is erősítette, mert gsz-e is volt TDF létére.

    El kellett adnom az edzésváltás miatt (idős volt maz edzéshez), de vettem két csatárt, akik miatt szintén erős támadást tudtam vinni, immáron középen is /ha akartam;)/.

    Ez csak hab a tortán. Ami még nagyon fontos és ami nálad talán nem volt meg, hogy a szezonban szerencsém volt a sérülésekkel. Úgy rémlik, azért neked volt jó pár csúnya sérülésed:(
    Azt most nem tudom, hogy a kulcsjátékosaid formája milyen volt, de nekem avval is szerencsém volt úgy-ahogy. Illetve mivel már nem voltam kényszerben az U20 miatt, így a kp-kat is tudtam rotálni forma-képesség-specialitás függvényében, ahogy akartam.

    Na de itt IV-ben más lesz. Még nem néztem át tüzetesen a csapatokat, lehet hogy a statisztikai mutató a kp-nél mindnek valami komolyabb, esetleb MOTS-os felállását takarja. De így első körben tuti nem fogok kp-n dominálni. 1-2 csapatnak itt olyan védelme is van ráadásul, hogy az érétkelés számát alig látom a sötét fekete mezőben (17-19) :DDD

    Na, szal vagy nem birtoklok, vagy nem ütöm át a védelmet...
    ...de az edzés miatti 2-5-3-mas felállásommal tuti nem fogok levédekezni senkit sem. Szal marad a kőkemény szivola:DDD

    [ Szerkesztve ]

    HT-s csapat: Sörhas

Új hozzászólás Aktív témák