Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz KAMELOT #7633 üzenetére

    Hát nem spóroltam volna én sem,de mikor megvettem 4 gigás változata annyi volt mint egy GTX690 ára ami nevetséges.
    Érdekes amióta kijött a 3GB AMD RADEON azóta jönnek a mesterséges gépigényes memória zabáló sz@rok azelőtt a 2GB volt az atya isten,mert jóformán még a másfél gigát is alig kajálta be a konkurens GTX580nak köszönhetően.
    Szerintem elég szépen lement az ára a konkurens kártyáknak,de akkor is inkább a kicsivel drágább megoldás a javasolt ami kevésbé hajtépős,mert van az a mondás olcsó húsnak híg a leve-
    A AMD kártyái tökéletesek csak a szoftveres brigádnak adnák karácsonyra egy kamionnyi pálpusztai sajtot had érezzék milyen a minősége amit néha ki adnak,és ez van akinél a szag mellett is tökéletes,de én nem nyeltem le a békát,és kocsi illatosítóval az orromon kénytelen voltam keresni melyik az arany közép út.
    Az egyik adott,de a másikból amihez kellett elvett,és sorolhatnám nem egy klaviatúra bánta a szoftveres gondjaimat.
    Míg egyszerre egy játékkal játszanak én többel,ha meg unom elő veszek egy régit és azt sajtolom,de sokszor a szoftvereknek köszönhetően a régi vagy bugos lett ,vagy el sem indult rosszabb esetben meg szét mikrolagolta magát ami marha idegesítő.
    Jelen helyzetbe felteszek egy tetszésemnek megfelelő friss szoftvert felteszek egy régit,vagy egy új játékot és voálá megy mind a kettő nincs se mikrolag,sem FPS gondok,nagyon ritka ha egy kettő valami bug jelentkezik az is egyszer/kétszer,és máris jobb a helyzet.
    Persze mindenki a megfelelő anyagi helyzetének megfelelően tudja ezen szabványok kártyák megvásárlását megtervezni.
    Persze a kártya mellet szól hogy kurv@ szép a szín kezelése az AMD radeonak ami fáj,hogy az Nvidiában sosem lesz olyan tökéletes mint amennyire megszoktam,de kezdek hozzá szokni.
    Több éves tapasztalattal írom ezen sorokat,és úgy hogy mindig betartottam a takarítás,és a karban tartást a gépben,és szoftverban.
    Van akinek tökéletes lesz nem írom le a nevét biztos reagálni fog rá mint mindig,de ezt nem Nvidia vs Amd Radeonak akarom beállítani habár ez is hozzá tartozik a topikhoz össze hasonlítás a konkurens kártyákhoz,hanem csak egy sajátos tapasztalat,és nem feledem voltak kellemes korszakaim a pirosaknál is,és tiszteletben tartom mind kettő brigádot mert mind kettő valamiben fel tud mutatni többet vagy kevesebbet.
    Ha lesz pénzem veszek még egy ilyen kártyát kettővel talán 3évig is ki bírom,de majd kiderül a következő generációra érdemes e váltani,mert könnyen a +20% csapdájába eshetünk akkor fent tartom a második kártya megvételét.

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák