Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordNoSignal
csendes újonc
Sziasztok!
Látom már igen csak régen volt frissítve ez a téma.
A legújabb kliens itt érhető el:
[VCMP 0.4]Rengeteg szerver van, közöttük egy magyar is ami már 2011 óta fut.
A játékosok is igen csak nagy számban vannak ahhoz képest hogy milyen régi.Van egy lejátszási lista a legismertebb hibákról is:
Lejátszási lista -
BMWFan
senior tag
válasz
nagy tamás #401 üzenetére
-
nagy tamás
csendes tag
valaki tudna segíteni videóval vagy valamivel hogy hogy indítsam el a multiplayert?Thx előre is
-
hunmen
csendes tag
Sziasztok
segítség kéne mert amikor elindítom az MP-t a normál gta vc-t adja ki
kösz
-
Red_Bull
aktív tag
-
Red_Bull
aktív tag
Innen töltsétek le a programot: [vicecitymultiplayer.com]
Elindítjátok,megadjátok neki, hogy hol van a vice city mappája, aztán kéri a z LC:Mod nak a mappáját, ha ez nincs fennt akkor mégse.Aztán ha elindult, lent az Official fül alatt megtaláljátok a szervereket. Ezen belül az European server a legjobb, itt szoktak lenni magyarok is. -
rokkokok111
csendes tag
hali mi az IP cím nagyon szeretnék játszani magyarszeron vagy ahol magyarok vannak
-
wolverine19
csendes tag
sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy mér írja ki aszt amikor belépek error
-
gta-fifa
csendes tag
szevasztok! valaki tudna segiteni? mikor elkezd tölteni vc mp akkor kb a felénél megaáll a töltés kilép a játékból és kiír egy hibaüzenetet...:S help please thank you!
-
Déwa92
csendes tag
segítsen vki légyszi.. Vice Cityt akarok játszani multiban, leszedtem az MTA 0.5-öt de nem tom h honnan szedjek szerver ip ket meg ieneket ha tudtok segítsetek nekem,,,előre is köszii...
-
X-Z
csendes tag
hy tud valaki segiteni
mikor keresek szervert rámennék hogy Connect és ERROR jön be -
mar1boroman
tag
Gyertek Siwezni!
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
[Erről] az oldalról le tudtok tölteni egy GTA SIW nevezetű játékot,ami 300mb.Az oldalon le van írva minden,játszatok ti tis nagyon jó! -
HelpMe2
csendes tag
Hy, én letöltötem a gta VC-MP-t, csak anyi a gond hogy kellene server IP és valami jelszó.
Google-rol töltöttem le, szal lehet hogy föl fog merülni némi probléma :/ De a lényeg h szerver IP cím kell (meg valami jelszó [password]) esetleg ha tudna valaki küldeni egyetet (Csak magyart vagy angol szerót!!) elöre is kösz =] -
sqpp
őstag
Hi nekem is segítenél a vice city multiplayer-ben?
sokat segítenél!! -
stain
csendes tag
válasz
pistike1999 #369 üzenetére
na nekem azóta már szerverem és clanom is van meg minden
(aki akar beléphet)
sok mindent is tudok...
erre meg az a tippem (ha ezt csinálj:feltölt félig , elöjön a wondows hiba hang) valami mást is telepitettél a játékba , talán lc mp t vagy valami multit és azért van!
rakd ujra az egészet;)
am nektek mia nevetek VCMP - N? -
pistike1999
csendes tag
nekem megáll nem tölt fel teljesen!!!!!!!!!!
valaki tud segiteni?
minél hamarabb irjatok -
pistike1999
csendes tag
nem sikerül nekem !!!!!!!!!
valaki tud nekem segiteni hogy hogy lehet multiplalyerben játszani.[I][B]
[/B][/I]
-
stain
csendes tag
na megy meg minden ..
tud vlaki magyar szervert? -
stain
csendes tag
istenem
kiderült h maga a játék romlott el szal megint már 4edszer tölthetem le és rakhatom fel
legközelebb kimásolom elöször
hát ilyen nincs -
stain
csendes tag
megvan minden csak 1 a gond
a játék
ez mi a lóturo?:
http://kepfeltoltes.hu/090509/n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
stain
csendes tag
Hy all!
valaki tudna segiteni?
multizni szeretnék de az a baj , hogy ne ad ki az "internet" fül nél sem semmi servert meg fellépn sem tudok sehova
miért van? vki segiteni tud?
thx -
Thrawn
félisten
1. Ez nem chat, hanem egy fórum.
2. Használd a szerkesztés gombot, azért van.
3. Ezt olvasd át újra, sokat fog segíteni a továbbiakban. -
vérti.m
csendes tag
válasz
sanyi89.orig #338 üzenetére
mi az a ip cim?
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
i am . Proo #351 üzenetére
Én segítek, minden nap játszok vele
írd le mi a probléma -
i am . Proo
csendes tag
valaki tudna segiteni.? a VC:MP 0.3z -be nagyon kéne.
-
i am . Proo
csendes tag
ehhhe
-
patrik16
csendes tag
ok
-
patrik16
csendes tag
Én belépek és nem lehet látni az emberemet!!!
Segítsetek már! -
Työmörő
csendes tag
Most már sikeresen elindult a multi progi, amit ajánltál hogy azt szedjük le, megjelentek a hostok, viszont amikor csatlakozni akartam, akkor single-be indult el
miért? mit csináltam rosszul? Légyszi segítsetek! Köszi! (meg van crack-elve a játék)
-
Tibiajax
nagyúr
Csak egy kérdés. Itt is létezik un. freeride-mód, vagyis hogy, csak mászkálunk együtt autoval, nem csinálunk igazából semmit, vagy csak azt, amihez kedvünk van?
-
Red_Bull
aktív tag
Gyertek játszani
http://vicecitymultiplayer.com/
Innen szedjétek le a progitAmúgy nagyon király a VCMP, a mai napig nyomják elég sokan magyarok is szoktak fent lenni a szervereken
-
Työmörő
csendes tag
válasz
sanyi89.orig #336 üzenetére
okés megpróbálom, aztán majd kiderült hogy ment e, majd írok még ide!
nézz fel légyszi pár nap múlva
köszi! Jó éjt!
-
Työmörő
csendes tag
válasz
sanyi89.orig #334 üzenetére
Szia! Te hogy telepítetted fel a multit? leírnád? sokat segítenél vele! előre is köszi!
-
Työmörő
csendes tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni!
Melyik fajta multi mod-ot szedjem le a VC-hez? és után hogy tovább? szervert nem akarok létrehozni. az all seeing eyes-t meg nem engedi feltelepíteni valamiért!
Nagyon szeretnék vele játszani, légyszi segítsen valaki! Köszi
-
Gyagyás4
csendes tag
hello!!! nagyon szeretem a gta-t de még nenm tudtam letölteni sehol sem ..:S annyit szeretnék kérdezni, hogy a rockstargames.com-on fizetni kell a letöltésért??vagy ti honnan töltöttétek le??....lécci segítsetek!! köszi
-
norbi959
csendes tag
csá segit valaki hogy játszhatok multiplayer-ben?
előre is kösz
-
JetiRulez
őstag
Amiket az előbb írtam, szal tegnap még nem volt telepítve a cucc, csak eddigi tapasztalataimat írtam le. Vázolom a jelenlegi helyzetet (idézet a GTAhungary fórumából).
"Múltkor fölpakoltam (még win reinstall előtt) a Vice City-t, hogy majd most nosztalgiázom, mert amúgy is rég nem voltam már multizni, de nem. Mint sokaknak nekem is bejött ez a hiba, amint csatlakoztam valamelyik szerverhez: "You are running a modified version of the MTA Client. Please reinstall." Ezzel csak egy a baj, szűz és eredeti GTA volt (a verziót is próbáltam állítani). 1 hónapja viszont újratelepítettem a rendszert és most meg az a baj, hogy nem listázza az MTA a szervereket (át van engedve a tűzfalon). Nem tudom mennyi köze van a routerhez, mert nem értek hozzá. Azon is át kéne engedni? Ha igen, hogy? Mellesleg 0.5-ös MTA-t és XP Pro SP2-t használok. Kipróbáltam még anno a VC-MP-t is, azonban "vcmp vagy gtavc.exe (nem tudom már) hibát észlelt ezért leáll" hibaüzivel kidob rögtön a csatlakozás után.
PLS HELP!!! Kösszépen." -
JetiRulez
őstag
válasz
scooterbatta #323 üzenetére
Nekem is ezt írja. És a legfrissebb verziót használom.
De a GTAhungary szerint már készül egy VCO nevű új multi mod. www.vc-o.com
Mindenesetre UP! -
m.adam
csendes tag
hogy kell ezt leszedni nekem mindig azt írja ki hogy not found
-
LUX9
csendes tag
[B][I][U][OFF][OFF][L:http://www.gtaplace.hu[link]][P
][P:L][P][P:J]
[C][C][C][C][C][C][C][/C][/C][/C][/C][/C][/C][/C]
[/P][/P][/P][/P][/L][/OFF][/OFF][/U][/I][/B]
-
scooterbatta
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/071104/ezt__rja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
meg valaki tudna linket adni hogy honnan lehetne leszedni a multiplayer legfrisebb verzióját?
-
scooterbatta
csendes tag
Sziasztok!Engem nem enged belépni: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/071104/ezt__rja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071104/ezt__rja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]Mi lehet a baj?
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Ma telepítettem a multit(multikat: VC-MP, MTAVC) és egyik se akar működni. Ha vcmp-ben csatlakozom a szerverhez, beugrik a játék főmenüje. Ha mtavc-vel próbálkozom, bejön pár hibaüzi és el se indul a játék. -
Hack3er
őstag
MI egyszer kipróbáltuk multiba, előszőr haverommal ketten összehoztuk utánna csatlakozott mindeni. Nagyom bugos volt a játék, esetleg van olyan kiegészítés ami nem bugos?
-
Tibiajax
nagyúr
up
-
mexel
veterán
up. Teljesen kimúlt már ez a játék? (én is már 6x leszedtem, csak most újra elővettem és kipróbálnám a multit)
-
mexel
veterán
Ide is beírom, nem csak a GTA vc topicba. (ezt később találtam meg.)
Nem tud vki magyar szervert az online Vice cityhez? Csak külföldieket találok, lengyelül és svédül karattyolnak, semmit sem értek belőlük. Pedig jó lenne érteni, hogy ne csak öldöklés legyen belőle, hanem feladatok is. -
Raif
csendes tag
De nekem a Vice City-hez kéne multiznom, nem a San Andreas-hoz! Az nekem meg sincs... Az MTA telepítéskor meg kéri a San Andreast! Mit tegyek????
-
mkbla
senior tag
Hajrá, hajrá! LAN-os téma, engem is érdekel, de eddig nekem se sikerült, 0.4-es MTA-val próbálkoztam, a server elvileg megy, de nem tudok felcsatlakozni a gépről... ki hogy csinálja? melyik most a legújabb MTA?
-
Maximusz
aktív tag
már valamennyire megy...
ez azt jelenti pontosan, hogy az itthoni 2 gép közül tesómén megy, (szervert is tud csinálni, meg játszni is), viszont az enyémen (akár szervert szeretnék, akár csatlakozni) nem megy, mert amikor alul végigfut a rózsaszín csík visszalép windows-ba, és
''Suspected trainer usage.'' delya=10sec-es hibát ír ki...
Látni látom olasz , norvég oldalakon (hogy másnak is ezt írta ki), de megérteni, mit csináltak vele, sajnos nem tudom.
Ha valaki találkozott vele hazánkban is, legyenszíves írjon már egy hozzászólást, amivel tudna segíteni nekem!
Köszönöm... -
Maximusz
aktív tag
Szevasztok!
Rámjött, hogy jó lenne itthon GTA Vice City-t játszani a tesókámmal hálóban.
Kérdés: Mivel, és hogy tudom ezt megcsinálni?
Gyors válaszotokat előre is köszi!
Maximusz -
sky77
aktív tag
Elhiszem, mindenesetre érdekes. Ezek szerint megoldás lehet, hogy eleve más felhasználóval lépek be? Akkor el fog indulni? Vagy jelentkezzek csak ki rendszergazdával, aztán valami mással vissza (tehát váltsak felhasználót)?
Tegnap meló után sajna már nem jutottam el odáig hogy ki is próbáljam, de ma, ha lesz rá energy, megnézem. -
sky77
aktív tag
Jó, kipróbálom, de kétlem hogy azért ne futna, mert az egóját a sárba döngöltem, mondhatni szégyenkezik a rendszergazdai jogok egyébként valóban elrettentő hatalma előtt.
Na meg az a tény is eltereli a gynút a program félénk mivoltáról, hogy valami olyasmit üzenget nekem, hogy ''a bla-bla-bla memóriacímen lévő utasítás hibát generált. A másikbla-bla-bla (ez rendszerint sok darab nulla) címen nem végezhető el a következő művelet: read'' Sajna szó szeint nem emlékszem a hibaüzire, de ilyesmi.
Semmilyen mod nincsen fent, tudom, hogy azt nem komálja. Igaz, kicsit karcos már a lemez, de szerencsére még időben készítettem biztonsági másolatot. Ez lehet a baj? -
Tigerson
csendes tag
Hello!
Vki plz adjon server adatokat! -
SuBeR53_
tag
a 0.5nél ezt irja ki: A(z) Multi Theft Auto 0.5 hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
az adatok amellyel dolgoztak valószinüleg elvesztek
már rögtön, még el se indul
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest