Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Kérlek olvassátok el figyelmesen, amit írok.

    Először is külön szeretnék gratulálni mindkét félnek, hogy ezt sikerült összehozni, igazi vihar a biliben, jó hosszan keverve, beleértve a vétlenek lekaszabolását és a már-már művészi szinten űzött vulgáris megnyilvánulásokat is.Az alap szituáció elég egyszerű a két fél elmondása alapján: az egyik fél behozott pár ismerőst egy PH sessionbe, akikről valamiért nem tudott egy PHs és lelőtte. Nem tudta kihez tartozik és nem PH-s volt. Utána sikerült a helyzetet rendkívül jól, felnőttként kezelni és elkezdődött a "chatelés" és a körültekintés nélküli lövöldözés.

    Nem akarom nyújtani a dolgot: egyik kolléga sem lesz kirakva.

    Az indoklás röviden annyi, hogy most is sikerült pár dolgot a felszínre hozni, amiről én pl: azt hittem, hogy evidens (sebaj, bekerül ez is a szabályzatba). Egyik fél sem volt jobb vagy rosszabb a másiknál. Véleményünk szerint igazságosan csak úgy lehetett dönteni, hogy vagy mindketten mennek, vagy mindketten maradnak. Végül az a döntés született, hogy maradjanak mindketten. A döntésben az is közrejátszik, hogy Carlytoo megígérte, hogy a balhéban részt vett két barátja többet nem jön be PH sessionbe, plusz sokan Sky mellett tették le a voksukat, hogy hasznos tagja a közösségnek, még ha kicsit hiperaktív is (viszont eddig sosem szegett szabályt). Amennyiben a két fél nem képes egymás mellett normálisan megmaradni vagy egymást békében hagyni, úgy legyenek kedvesek távozni a crew-ból, nem szeretnék se én, se a többiek sem óvóbácsit játszani. Ha nem megy, nem kell erőltetni. Felnőtt emberek vagytok, viselkedjetek is úgy!

    Hogy ne legyen fölöslegesen 1-1 történet irgalmatlan módon elnyújtva, némi változtatást eszközölünk. Ha valakit atrocitás ért, akkor azt privát üzenetben jelezze hegyipapánál vagy nálam. A kerek érthető történeten túl mindenképpen szükséges képeket vagy videót linkelni az esetről. Képeket tud készíteni a Steam is egyszerűen (akkor is, ha csak RSC-s a játék), videóra ott van pl: a Shadowplay. Aki ezt nem tudja prezentálni, az legyen kedves magában tartani a dolgot.

    PH! rangok és a bratyizás:
    Amit még szeretnék kiemelni, hogy lehetőség szerint ne keverje senki a PH-crew/RSC dolgokat a PH! fórummal. Két teljesen külön dolog, teljesen más szabályokkal, nincs köze a kettőnek egymáshoz. Szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy ki-kinek a haverja és, hogy mit számít a PH rang egy-egy ítéletnél! A Ph! rang időhöz és hozzászóláshoz van kötve, ha valaki aktív tagja a PH!nak és együtt tud élni a szabályokkal, akkor idővel megéri, hogy újoncból őstag, jómunkásember stb. lesz, ha úgy ítélik a moderátorok és megvan a hajlandóság a közösségi munkára, akkor lesz TG, ármester stb. Itt nem a crew szabályokhoz kell alkalmazkodni, hanem a fórum alapelveihez, nincs átjárás a két rendszer között. Ha valaki sokáig crew tag, akkor megvan az az előnye, hogy sokan ismerik, főleg a törzstagokból, akik sokat aktívak, a szabályok viszont ugyanúgy vonatkozik rájuk is, mint az újoncokra. Nyilván ha valakiről véleményt kell kérnünk, akkor az aktívabb és idősebb tagokról több infó jön vissza, hogy milyen a jelleme. Ez nem bratyizás, hanem természetes folyamat, egy aktív közösség velejárója.

    Ezt a történetet itt és most lezárjuk,a fentieket mindenki legyen kedves tudomásul venni. Mivel Carlytoo temp bant kapott a topikra, így vele privátban beszéltem korábban. A többeket arra kérném, hogy az off-hegyek elkerülése végett ne reagáljanak erre a hozzászólásra. Csak, hogy világos legyen: ha elkezdődik megint a szokásos off áradat, szurkálódás, személyeskedés, morgolódás stb. akkor törölni fogom ezeket a hozzászólásokat. Ha az sem segít, akkor megyünk a modkerbe.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák