Új hozzászólás Aktív témák

  • Syklas

    tag

    Lényegében a játék ezen része meghalt.. már nincs benne semmi kihívás. Semmi értelme itt CEO-zgatni vagy bármi.. csak akkor csináld ha örömet okozz..
    Nem találsz olyan szervert ahol a chaten ne ez lenne minden második mondat..: "MONEY DROP PLS PLS"..! Szörnyen kiábrándító..!!! Nem rég felmentem egy szerverre.. és ott egy magyar haverom.. ( nem vette észre hogy ott voltam..) ott kuncsorgott a pénzért valami moddernek..! Le voltam döbbenve.. :(
    Én kétszer írtam eddig a Rs-nak rám droppolt pénz miatt.. de már beleuntam.. lényegében majdnem minden nap dobnak rám..! Én olyankor szervert váltok.. ha nem váltanék nekem is lennének 100 milláim.. én nagyon dühös vagyok olyankor.
    Észrevettétek már.. ez nem is olyan régen nem volt még jellemző.. de mostanában legalább 5-6 Yacht áll mindig az öbölben. Nagyon sok pénze lett hirtelen mindenkinek és már nem tudják mire költeni.. és naponta cserélgetik rajta skineket.
    Régen keveseknek volt Yahct-ja mert mindenki sajnálta rá a pénzt ( amit nehezen kapartak össze) és mert értelmetlen dolognak tartották..
    Mostanában ezek miatt nagyon szomorú szamuráj módban megyek csak fel játszani.. :O

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

Új hozzászólás Aktív témák