Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz jonnyjoker01 #14125 üzenetére

    Jah... Én eleinte pl szuttyogtam, hogy meglövöm dendróval azokat a zsákokat, amikből a pókemberezéshez a pontok kiszabadulnak, aztán láttam, hogy nem jegyzi meg a játék, azóta nem is használom őket és nem viszek magammal dendro karaktert.
    Az esetek többségében van is a közelben dendrogranum, ami helyettesíti a denro karaktereket (pl a sziklák felemeléséhez), inkább azokat szoktam keresni, mint csapatot váltogatni.
    Az electro megint olyan, hogy a trambulinhoz felesleges (99,9%-ban), csak azokhoz a körberepkedő izékhez kell amik fáklyákat realizálnak. A tri-lakshana mechanika jó ötletnek tűnt, de végül mégsem az, mert nem kell szinte sose használni és akkor is csak nyűg.

    Csak azért nem fogok egy gyengébb electro-pyro-dendro csapattal mászkálni, hogy pár puzzle miatt nevkelljen váltani, mert közben csollió láda van, ahonnan ki kell takarítani az ellent és ha gyenge a csapatom, akkor nem szívesen konfrontálódok, mert nyűg gyenge csapattol harcolni... :D

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák