Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyrius

    aktív tag

    válasz Zyrius #98433 üzenetére

    Meg is lett a cucc, köszi mindenkinek a kommenteket a kijelzővel kapcsolatban, meg úgy általában a hozzászólásokat is, nagyon hasznos volt az elmúlt 1-2 hétben végig menni a sok kommenten.

    Tehát Dell G15 5530 lett a kicsike, i7-13650HX és 4060 8GB - 16giga ram és csak 0,5TB SSD- ezt jövő héten bővíteni fogom.

    A 165hz kijelző nagyon nagyon baba nagyon szépek a színek, céges laptopnak egy Lenovo T15 gen4-et használok, összehasonlításként és első ránézésre ég és föld. Most 3. órája használom a laptopot és folyamatosan rácsodálkozok, hogy milyen szép képe van. Egy kicsit keményebb a billentyűzet a Lenovóhoz képest.
    Furcsa, hogy fehér háttérvilágítása van a billnek, azt olvastam mindenhol, hogy piros, de ennek jobban örülök.

    Nagyon tetszik a gép robosztus megjelenése, kifejezetten tetszenek az élek, de ez ízlés dolga van aki valszeg rá sem tud nézni :)

    Hogy ne csak jót mondjak a hangjától nem vagyok elájulva, talán a telefonom is jobban kiadja a mély hangokat. Fadoboz hangja van kicsit, de ezzel fogok tudni élni a beszédet szépen szól a zene viszont teljesen felejtős, (az ipadnek sokkal sokkal jobb hangja van)

    https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Új hozzászólás Aktív témák