Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz peet05 #98452 üzenetére

    Értem és teljesen egyet értek veled, sem akartam feltétlen kukacoskodni, csak úgy éreztem már nagyon a kijelzőn rugózik lassacskán mindenki ott ahol talán nagyon meghúzott pénztálcánál nem azt kellene annyira erőltetni. Lehet 2 millás MSI Titán GT77 és akkor nincs mit kiszórni annyira.

    Én úgy közelítem meg a kérdést, mi az ami fix és szakember mellett is pótolhatatlan vagyis akárhogy leghamarabb a gyenge láncszemet eredményezheti ami alatt élettartam is értendő. Vga, proci ram, vram. Vagy a burkolat és alaplap kérdése mikor KillHates mester megosztja a tapasztalatait egy adott szériával, típussal mi a gyermekbetegsége. Személyes tapasztalatok a munkaasztalról, mit visznek hozzá legtöbbet, mivel hogy boldogul azt mindig szeretem olvasni. Nekem ezek a szempontok sokkal fontosabbak mint az milyen kijelző van benne, mert ha egy laptop hamar megadja magát cseszhetem a hiper szuper kijelzőt, sem boldogítana annyira a garancia tudata mivel mehet szervizbe sok idő kieséssel, és ki tudja milyen pancser munkával jön vissza, amivel már sokszor találkoztunk itt. A saját dolgaimat sosem szeretem kiadni a kezemből akárkinek.

    4K-nál már állítólag nem annyira combos az asztali kártyám sem egyes alkotásoknál, egyes vélemények szerint. :) Inkább felhúzom a grafikát és tolom kisebb kijelzőn, nem kell a hardver köhögés, sem feltétlen a túlerőltetés. Most egy darabig nálam nem lesz fejlesztés anyagi okok miatt, de erre mondom sebaj, mert talán gyenge a kijelzőm a mai felhozatal mellett, viszont a hardverem ma még visz mindent kb kompromisszum nélkül. Na mindenkinek húzni kell valahol, csak hol az a kérdés. :R

    Babrálni már én sem akarok. Semmi ilyesmire nem gondoltam. Bár számomra a babrálás kategóriáját képezné az is ha új vasat kellene felállítani, megismerni, kitanulni minden ami vele jár, nem akarok erre időt szánni ha feltétlen nem muszáj. :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák