Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz FőDudu #91681 üzenetére

    330W os adapter jár a laptophoz.
    Az egy dolog ,hogy a cpu és a gpu mennyit vesz fel és az is ,hogy a hűtési teljesítmény mekkora,a többi alkatrésznek is kell áram ,ventilátorok, alaplap, memoria, ssd ,wlan stb..
    Ezen kivül még egy külső vízhűtés is szerintem bekér pár wattot , aki pedig esetleg egy plusz gpu kártyát űzemeltetne kivülről a későbbiekben annak pedig bőven túlcsordulnak ezek az értékek.
    Ha belegondolsz akkor asztali gép sokkal erősebb 4-5 ezer euroból egy sima középkategoriás laptop kijön plusz otthonra egy közép felsőkategoriás asztali gép játékra aminél nem szívsz a ventik eltömödésével ,a zajjal és a többivel ráadásul sokkal nagyobb teljesítményt kapsz.


    Egyébként most 4000 euro alatt 4090 es kártyát nem nagyon kapni egy gyártótól sem egyenlőre. Tisztára olyan mintha össze lenne beszélve az árazások terén.
    Ami érdekes mindegyik gép egyenlőre nagyon hulladék memoriákat kap meg, és az xmg vonalon viszont fel van tüntetve a 6400Mhz cl 40 es memoria ,hogy támogatva van szóval ez biztos hogy dobni fog a későbbiekben még egy jó nagy löketet.
    A többi gyártónál kérdés hiszen a bios is le van zárva sok esetben....
    A lenovo 7 pro lesz még azt hiszem hasonlóval szerelve ,de a bios lock-olt ott is.

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák