Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    Akkor amit ígértem. Nem sikerült ahogy szerettem volna azért megosztom.

    Úgy gondoltam hogy a teljes egész 5 hűtőm közül beáldozom még (1 már volt korábban) azt amit kissé benyomott csöves és meghajlított formában kaptam készhez (ezért kukáztam nem kár érte ha....) és megnézem tudok-e valamit kezdeni vele, esetleg valamit emelni a hűtés képességén. Nos ez nem sikerült, de rosszabb sem lett. A későbbiekben még lehet ezen változtatok valamit...leszedek mert kritikus helyeken nem ragasztottam, cserélek, vagy felteszek. :)

    Mad Max 1-es prototipus heatsink a futószalagról lekerülve hadszíntéri bevetésre készen.

    Középen a vastag feltét főleg a procin azért van így most mert a cső nem feküdt fel rendesen a pontokon....nem hajlítgattam. Volt még pici változtatás hogy berakhassam.

    Egy próbának jó volt. Holnap leszedek ebből.

    -0,100V UV 4 és fél perc alatt 89C -ig ment a hőfok folyamatos 113W terhelésre.

    Közben teszteltem hogy mi lenne ha hűtőpadon lenne, egy usb ventivel kívülről odafogtam a proci fölé, hát a PCH dióda rögtön 3 fokot csökkent ami mindig magas szokott lenni, úgyhogy beszerzek egy hatalmas ventit a laptop közepére a 2 középső szellőzőt lefedve pontosan ennek az ellenkezőjét. :D

    Aztán a nagy ventit talán felfüggesztem az állványomra szorosan a laptophoz tapasztva a terv. :R

    Ja még annyit ezt a 113W fogyasztás teljesítményt visszaesés nélkül tartotta. :U Talán kellett volna 95W-ra visszaesnie egy idő után, de nem volt ilyen. Ez így tetszik. :D

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák