Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Frozen #89167 üzenetére

    Kb fél éve használom az "új" Clevo laptopom, azóta még senki nem jött azzal hogy miért 2666Mhz a ram amire hajtok. Vagyis miért azzal bohóckodom mikor van sokkal gyorsabb is.16GB (8+8) ram volt az elején, azzal üzemeltem be a Clevot. Aztán jött helyette 32GB kb ugyanolyan miután a régin túladtam, majd megint 32GB ram, mert mint ismernek szeretem kimaxolni a rendszert mint az előző laptopomnál. Te vagy az a személy, még a mester sem, akiben megfogalmazódott az a gondolat ha számít a teljesítmény akkor miért ez a lassú elavult. Ha valaki felveti ezt nekem korábban akkor lehet sz.rok az olcsó ramokra és rástartolok az akár új sokkal drágább gyorsabbra.
    Remélem ez már mond neked valamit a Pocok-nak írt válaszomhoz amit furcsáltál. Igaz nem kérdeztem külön, attól függetlenül jöhetett volna ezzel kapcsolatban valami észrevétel ha van alapja és hogy nekem segítsen. De mint tudjuk időnként csak csak feltűnik egy személy aki megkérdezi....na most akkor eddig mennyit is költöttél az új laptopra? Mint az előzőmnél.
    És ha lecserélem a mostani ramokat már nem mondhatnám hogy kevésből főként okosan jöttem volna ki. Az nem számít hogy min. a dupláját nyomom rá itt mindenkinek a pontszámára, néznek értetlenül mi lehet az a sz.r amit nyomkodok egy zsebbe dughatós eGPU adapterrel minden információt megadva annak aki figyel, mert én az infót nem titkolom senkitől. :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák