Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz FőDudu #88122 üzenetére

    Szerintem a proci energiaéhsége lesz a ludas. Számomra ez az egyetlen egy csalódás a Blade 15-öm esetén. Azt gondoltam, hogy mezei task-ok esetén a 12800H-ban lévő efficiency magokból használ párat ezért jó lesz az üzemidő, de sajnos nem.
    50%-os kijelző fényerő mellett valamint kikapcsolt billentyűzet világítással 4 nagyon max. 5 óra, amit tud.

    Korábbi Razer Book-om röhögve elment egy töltéssel 10-12 órákat 75%-os fényerőn és 30%-os billentyűzet világítás mellett.

    Nyilván 28W - max 2,8 GHz [i7-1165 G7] vs. 45W (115W turbo) - max 4.8 GHz [i7-12800H], valamint a 13,4 coll FHD 60Hz vs. 15,6 coll QHD 240Hz egyértelműsítené alapesetben, hogy miért ez a különbség az akkuidőben; ugyanakkor az sem elhanyagolható tényező, hogy a Book-ban egy 55Wh-ás, míg a Blade-ben egy 80Wh-ás akku van.
    Ami szintén nem szerencsés, hogy az XTU-ban már nem lehet UV-zni a 12800H-t.

    Nyilván nem vártam csodát, mert mégis csak egy jóval komolyabb hardware-el megpakolt gépet vettem, de egy 6-8 órának örültem volna.

    A korábbi kommentedben említett Power gomb elhelyezkedése a gyakorlatban egyáltalán nem problémás (ha leszámítjuk, hogy nem dupla méretű a DEL gomb így) tekintve, hogy a véletlen hibernálások/altatások/leállítások elkerülése érdekében a Power gomb alatti switch kicsit nehezebben nyomható, mint a többi keycap alatt lévő; valamint jóval nagyobb button press delay time-ot állítottak be, ugyanúgy ahogy ez a Book esetében is történt.

    Idézve a Book sajtó anyagából:

    "The anti-ghosting keyboard has been optimized to feel punchier and more responsive
    with a 63g click force switch.

    The power button is located in the top right corner of the keyboard. It has 120g of click force and 300ms delay to prevent accidental keypresses."

    Szerintem jobb, hogy oda került, egyrészt letisztultabb és szimmetrikus lett a hangszóró design, másrészt a gomb áthelyezése miatt el tudták engedni ezt a ragasztott hangszóró rács betétet és közvetlen ki tudták marni azt a ház anyagából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák