Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz cs.zs. #83309 üzenetére

    "Totál ugyanaz a sztori, csak más összegekkel." - totál nem ugyanaz a sztori.

    A disztribútori árakat kell nézni, nekem 16GB RAM 14.000Ft/db, akkor a 8GB RAM kb a fele ekkorát sem éri el. Én nem a végfelhasználói szemmel nézem, hanem inkább úgy, hogy tudják egyesek lehúzni az emberekről a pénzt ... mondjuk mindenki arra áldoz, amire akar.
    A munkadíjat megértem, ami egy laptop esetében behelyezni RAM-ot alig 10perc. Ha sietek, akkor 5 perc.

    Te márkaszervizet említesz, az itteni eset egy totál átlagos webshop, kereskedő.
    Akkor lenne drága (jogosan), ha konkrétan a Lenovo tenné bele, náluk mindig méreg drága minden, ha upgradelni akar, s pont az lenne a lényeg a viszonteladónál / kereskedőnél, hogy ne legyen brutálisan drága, mert Józsi vagy Jani csinálja azt meg. Szakértelem, ami ehhez kell, kb: nulla (még csak rossz irányba se lehet beletenni a RAM-ot).
    Vajon 32GB-ot mennyiért tehetnek bele. :D

    Ott hegeszteni kellett a vonóhorgot, szakértő és konkrétan drága szerszám és plusz hely kell hozzá. Nem csinálhatod otthon, garázsban se nagyon szélszerű hegesztgetni, ellentétben lepattintani pár plasztik műanyagot, kicsavarozni pár csavart egy 500Ft-os eszközzel is lehet.

    https://radium.hu/ - nem látok itt sehol se Lenovo busines partner feliratot, azaz nem szakszerviz / márkaszerviz / nem hivatalos viszonteladó.
    Az lehet az, akinek pl. itt van belépési joga, s itt adja le a megrendelést Radium, hogy figyu, Pistinek kell a +8GB ram és fél terra helyett 1TB, akkor azt ők csinálják meg, kap rá egyéni CTO számot, és nem sufniban oldják meg:
    https://www.lenovopartnerhub.com/
    Lenovo Partner | Strategic Tech

    Vagy pl. DELL-nél:
    VOLTEC achieves DELL Registered Partner certification
    https://www.delltechnologies.com/content/dam/digitalassets/active/en/unauth/quick-reference-guides/partner/Partner_Program_Overview.pdf

    Vannak különböző szinte, SILVER / GOLD, stb... rég nem néztem.

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák