Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    Talaltam egy dobozban egy Dell D820-as notit.
    Nem tudom mar honnan kerult hozzam.

    Core2 Duo 2GHz, 1GB memoria, 80GB HDD (kattogos), DVD RW, Quadro NVS110m, 15,4" SXGA+ 1680x1050 kijelzo, 90w AC adapter.

    Felszereltseg:
    INFRA!!!!
    Ethernet
    Modem
    beepitett USB HUB
    soros port
    pcmcia
    firewire
    fenyerzekelo
    BT
    Wifi
    cellular modem
    nemet bill.

    WinXp (Novell klienssel) - bejutni nem sikerult (persze ez egy Hiren Boot CD-vel masfel perc)

    Es olyan, mint az uj. Se karc, se egyeb - az akkuja is ugy tunik toltodik. (majd kesobb kiderul mit is bir, bios szerint jol mukodik, bayben nincs masodik akku (a DVD iro helyen).

    A kijelzoje rohadt jo - igy elso ranezesre. Ez valami fullos modell lehetett, nem hinnem, hogy ennel tobb cuccot bele lehetett pakolni anno. Tudott ez a Dell regen.
    (nekem volt D 620, de persze nem ilyen komoly konfiggal)

    Megprobalom eletre lehelni, aztan vagy marad soros portos diagnosztikai eszkoznek (ahogy a T60 is megvan meg az X1400-as kartyaval) - vagy felcsapom bolhara. Szerintem a T60-ba valo SODIMM memoria jo lesz bele (procibol saccolom, hogy kb hasonlo koruak), abbol van boven itthon. Igy az 1 gigajat felbovitem maximumra.

    Service tag alapjan megtalaltam a drivereket Vista64-ig - a tobbit majd meglatom.
    Eredeti konfigjat nem mutatja meg a website.

    Akad valahol egy Recovery Cd ehhez (angol vagy magyar)?
    (gondolom nincs rajta recovery particio - bar kb az elso lepes az lesz, hogy bele pattintok egy SSD-t).

    A kerdesem a Dell-t ismerokhoz: van ezen Recovery keszito progi? Nemelyik gepen ugy volt (szerintem a Vaio vagy valamelyik IBM gepemen), hogy a Windowsbol lehetett inditani a Recovery keszitot ami kiirta DVD-re a szukseges dolgokat es arrol lehetett ujra huzni a gepet a gyari allapotra. Igy sporoltak a recovery lemez koltsegein. Ha igy lenne, akkor erdemes lenne bejutni az XP-be. A kurvajo kijelzoje miatt jutott eszembe, hogy ezt nem erdemes elszurni. Persze nehez, mint a dog, de ez egykor rohadt draga gep lehetett.

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák