Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Speedy007: Pont ezen akadtam ki, hogy NEM akarom tartani a lépést a PC-vel semmit nem akarok a PC-vel történő összehasonlításban, az egy másik kávéház ;] Én tudatosan , konkrét felhaszn. területre, konkrét címekhez, grafikai szinthez vásároltam. :U

    vakablak93 Ha nagyon akarnák kiherélnék ezt a 3 évet úgy, hogy 1 év teljes körű , utána már csak fő komponens (azaz cpu, gpu,) a többi meg viszlát részükről. Mégse teszik.

    FőDudu Ezt viszont biztosan tudom mondani, mert kétszer is rákérdeztem az Asus supportos srácnál. Biztos, hogy 3 év teljes körű nem 1 év és mellé két év bohóckodás? a válasz határozott IGEN volt az 3 év teljes körű, bármi van megcsinálják. Szó nélkül.

    k-adi Ez az én parám elismerem, nekem 4-500 ezer forint az pénz. Ha ennyi pénzt kiadok egy termékért biztosra akarok menni. A bolti (gyártói) gari nekem nyugalmat jelent, bár tudjuk szeretnek a nagy cégek is szivatni olykor, de a fogyasztóvédelemre elcsendesülnek rendszerint. Az Asus egy üde kivétel. Azonnal intézték, és elismerték minden hibájukat. :U

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák