Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz xNAGOYAx #79580 üzenetére

    A proci a nagy melegtől annyi, nem vesz vissza a teljesítményből mikor túlmelegszik sem a power sem a thermal throttling nem lép időben. Úgy értem ha folyamatosan tartja, nem csak egy pillanatra, mert az nem olyan nagy gond akkor. Nálam XTU, azzal elemzek.
    A superpositionnál még sosem figyeltem ilyet, gondolom nem egyformán terhel a teszt alatt.
    A vga esetében ahány volt a birtokomban mind máshogy működött mikor hangolni akartam, máshogy vannak beállítva is, amit az egyikkel megtudtam csinálni állításilag a másikkal nem pl az UV résznél tök egyenes vonalba rendezem a pontokat viszonylag magasan, a mostanimnál ez nem lehetséges. Az MSI AB ad egy jó lehetőséget hogy megismerjük a működését és a határait.
    Ja a 60 fok esetében én arra gondolok hogy az együttes áramfelvétel megfogja a vga teljesítmény leadását, mikor minden nagyon dolgozik akkor már nem az van mint külön-külön, nem tud annyi áramot felvenni a lapos mint kellene.
    Talán az NV panelben be kellene állítani a vga-t teljesítménybe és a max teljesítménybe, vsync ki stb.....kell ott is hangolni.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák