Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Phix #79551 üzenetére

    Én azért kerülök minden féle majd megvéd, jobbá tesz, kipucol(majd mi megmondjuk neked mi kell mert jobban tudjuk) stb.. alkalmazást. Vírusirtó sincs alapból 15-20 éve és láss csodát minden rendben. :)

    Más:
    Ezen jól felvihogtam, hogy mibe kerül ez a sz@r. Ha legalább valami különleges lenne, de nem sima cl11. Az Aliexpress tele van velük millió márka jobbnál jobb modulokkal olcsón.

    Néha még keresgélek jobb ramok után, hiába eladó 2133Mhz nem létezik ddr3-ban. Akinek van az megtartotta. Ram topikban meg olvastam ezt azt okosságot sok mindenben megvilágosodtam.

    Far Cry 6 benchmark pontszám.

    Még jó hogy nincs ott a használt vga típus neve. Játszás után olvasgattam a témában és azok után tudok igen csúnyákat gondolni a játék fejlesztőiről. Szerintem szándékosan folyik valami féle szelektálás hardvertípusok terén minél hogy enged dolgoztatni a program. Lehet az 9-10. gen izmos proci akkor sem dolgozik megfelelően a hardver valami miatt, tiltásra gondolok. :U Jól néz ki minden, de ilyet már 3-4 éve is láttam a piacon, semmi világmegváltó új generációs hardvert igénylő szuper games. Nálam úgy 50% itt a cpu erőbedobás, ami nekem tök jó mint 3-4 éve ugyanaz a szint és szín, maradt minden. Aztán meg jönnek egyesek HD pack kell neki és már rögtön bekéri a 11GB vramot, mintha eleve ronda lenne.
    Nektek mit dob ez benchmark? :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák