Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Mikulásbá #76860 üzenetére

    "hordozhatóság"

    Na ja, mindig ez a kulcs szempont de lássuk be hogy ha így nézem, akkor a gamer laptopok alapból nem ennek vannak kitalálva, csak ugye a kisgyerekeknek kell a kakaó az adott codhoz ezért belepaszíroznak erős gput ez vékony gépbe.
    Na meg mondhatnám azt is, hogy gondolom nyilván viszel mellé egeret is, mert a touchpad mégis csak szar, viszel fülest is, meg stb. Ezek mik ha nem kiegészítők? Miért lenne olyan nagyon földtől elrugaszkodott eset, hogy ha "nagy teljesítmény kell" (gamerkedés) akkor vigyél magaddal egy hordozható, szép kicsi "eGPU" boxot is. Hisz ez is egy plusz követelmény, mint a kényelmesebb egerezés (egér vs. touchpad) meg a zene (beépített hang vs. füles) esete.

    Szóval ha nagyon kéne "jogászkodni", meg lehetne indokolni az eGPU-t (vagy XMG esetén az oasis vízhűtéses modult)

    Igazából az lenne a cool ha az xmg oasis vízhűtéses moduljában lenne egy 2. gpu is! :D és akkor van a sima XMG neo gép ami tud X teljesítményt és ha kell a kakaó vagy a halkság, akkor jön a külső doboz, amiben van erő+hűtés is egyben! Na egy ilyen dual-gpu kombót adnék :)

    de végső soron az lenne az igazi ha az alap gép passzív halk lenne és ha kell a game, amihez ugyis kell tápkábel, stb, tehát asztal, azon meg elfér az egpu

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák