Új hozzászólás Aktív témák

  • motifator

    senior tag

    Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek. Elnézést, ha megint az unalmas eGPU téma, de már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom. Megjött a szépséges AGA. Ami azt illeti a 13R3 óta szerelmese vagyok ezeknek a formáknak, lehet köpködni a márkát, mert vannak hibái, de egyediek a gamer világban és engem teljesen magával ragadott. A terv az volt, hogy a még támogatott kártyák közül (max. 2080 Ti) kipróbálok egyet vele, de tovább léptem a bizonytalanság erdejébe és ugrottam egy generációt. Azzal is tisztában voltam, hogy ennek a megoldásnak vannak korlátai, ami a kihozható teljesítményt illeti, nem lesz asztali közeli power, de lássuk.
    A kártya mérete korlátozó tényező volt, nem akartam faragni, úgyhogy a piacon kapható legalapabb EVGA-ra esett a választás. Ez teljesítmény és hűtés szempontjából sem előny, de abból építkezünk, ami van. A beüzemelés szinte plug and play ( ez nálam a 13 R3-nál igaz, lehet olvasni rendesen problémás működésről még a támogatott szériás kártyák esetén is, nekem szerencsém lehet ezek szerint), egy driver fel és minden ment magától. El sem hittem, és a teljesítmény is elfogadható. A már szinte ciki 6700HQ-tól sem lehet sokat várni, de azt kell mondanom nagyon meglepődtem. Mostanában a Horizon sorozattal játszom a legtöbbet, az 5 látványa full grafikával lenyűgöző, és amit tud produkálni extrém grafikával 2K-ban, brutál jó.
    Kíváncsiságból pár szintetikus tesztet is lefuttattam, a legjobb az egészben, hogy a kis AW szinte csendben dolgozik, mivel egyedül a CPU-t kell hűtenie, és agyig felhúzott grafika mellett nincs hangja egy gaming laptopnak és a box-nak sem. Az egyértelmű, hogy nem FHD-ban domborít, 2K és 4K-ban viszont tök jó.

    Bench.
    [kép] [kép] [kép] [kép]

    Funky + Jazz

Új hozzászólás Aktív témák