Új hozzászólás Aktív témák

  • fordjee

    aktív tag

    válasz P@ly #67940 üzenetére

    Szia. Nekem Fusion van. Volt egy pár notebookom előtte ( zephyrus, hp omen, asus g531, asus rog flow) de messze ez tetszik a legjobban. 15-ös notebookhoz képest kicsi, könnyű és nagyon minőségi a háza. Elvileg könnyedén bővíthető, én még nem szedtem szét, nem is fogom, majd elviszem Killhates mesterhez, pasztázni.
    Az Rtx2070 kb. 10%-al erősebb a 1660Ti-nél, úgy emlékszem, nem biztos hogy megéri azt a felárat, érdemes meggondolni. Van róla videó youtubeon.
    1660Ti-vel , azt hiszem very high beállítással a Cyberpunk 40 körüli Fps-t produkál, 99%-a állított proci használattal, így egyáltalán nem hangos. Fm2020-at 100%-ra állított procival játszom, olyankor már van hangja de bőven elviselhető fejhallgató nélkül. A hőfokok ilyenkor fel tudnak mászni 90 fok fölé, 92-93 és throttling is van, de szerintem még sosem volt pasztázva, az sokat számít. Cyberpunk alatt 99-es procival 70 fok körül van.
    Amiket írtál programokat, nem ismerem, a 9750h nem egy mai darab, de még mindig erős proci.
    Gago nagyon ismeri a Legionokat, ha a méret és súly nem szempont (meg a kinézet, vagy amúgy is tetszik) azok sokkal jobb vételek szerintem, nagyon jó gépek, azért az árért best buy mindegyik. Én nem cserélném le, imádom ezt, ameddig tönkre nem megy, megtartom szerintem😀

    [ Szerkesztve ]

    fordjee

Új hozzászólás Aktív témák