Új hozzászólás Aktív témák

  • Imre9211

    tag

    válasz fordjee #65910 üzenetére

    Alig-alig nyal bele a 80fokba a proci days gone v metro exodus alatt ami nagyon jó így nyáron. Játék nélkül általános felhasználásnál meg hűvös. Nagyon hasznos az a kis youtube hack. Teljesítményvesztésről sem tudok beszámolni mert fifa kivételével mindenhol megy az msi afterburner és a proci úgy nagy átlagba ~30és nagyritkán 50~% között mozog, míg a gpu 99% nevetve.

    A tuf armory is frissült a napokban. 80 főlé kúszna játék közben elkezd süvíteni mint egy ipari porszívó :DDD Turbon van a profilom.

    Sokan panaszkodnak a tuf a15 szériára és meglehet érteni mert be voltak b*szva az Asus mérnökei(elnézést)mivel a ryzen 7 4800h-t nem lehet ilyen megoldással lehűteni terhelés alatt(nekem is days gone-nál először 95-97fok volt. Csak pislogtam és gyorsan ki is kapcsoltam.

    Viszont azóta teljesen megvagyok vele elégedve hála a hacknek. Még kap hűtőpadot meg majd viszem pasztázni ha kell majd vmikor és annyi.

    Nagyon jó kis gép ez csak "gyári hibás" amit lehet orvosolni. Ma egész délután forza 4eztem meg metroztam.(1080p ultra tükörsima az is) 77-80fok meg nyáron egy centibe préselt 16szálas ryzentől nem rossz.

    [ Szerkesztve ]

    Roxalorox

Új hozzászólás Aktív témák