Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz echterion #62636 üzenetére

    Azért mentem vissza hogy még adjak nekik munkát, nem vállalták azt amit végül tocsics16 igen(vagyis nagyon profik lehetnek). Tegnap pontot tettünk pár dologra, most a legújabb bios és EC van a gépemen. A venti dolog maradt, de az csak a jelenlegi felfekvés miatt, az előző alaplapomnál ezt megoldottam, a mostanimnál meg jelen pillanat nem kockáztatok. A mókolt bios-ban ki tudom kapcsolni, nálam mindent lehet.

    Visszatérve az itt meg nem nevezett szervizre, azt állították hogy hazafelé sétálva elpárolgott az általuk tesztelt bios az alaplapomról. Megszökött, elvitte a cica, felráztam a hátizsákban a gépet és félrecsúszott......ha nem az én gépem lenne halálra röhögném magam. Miattuk volt az utóbbi pár nap problémája, mert még tesztelni is lusták, se egy telefon ezzel kapcsolatban. És igen tudjátok meg, ha nem hiszitek még ilyen is van.

    Sebaj innentől, (kényszerből megtanulva) bármikor darabokra szedhetem a gépem és vissza, minden f@szság miatt nem megyek szerelőhöz. A jövőben csakis olyanhoz megyek ha kell akit személyesen ismerek (3 személy innen az oldalról például).

    Pénzt mindig kell kiadni kinek mikor és mire, mit kíván meg, csak okosan a túlköltekezést mellőzve, arra amire szükséged van és kihasználsz. Apránként, időben elnyúlva mint egy részletfizetés sosem sok. A meghibásodásokat meg nem lehet előre megjósolni, utólag lehet okoskodni hogy megmondtam, inkább tartsuk meg magunknak. Te is agyalsz hogyan majd tovább, minél jobban jöjj ki anyagilag. A kérdés mihez vagy szokva, tartani akarod a szintet, vagy esetleg ha megteheted ugrasz egy nagyot előre. Nem látható előre semmi.

    Örülök hogy nem kellett új gépet vennem ilyen árak mentén mikor a mostanim eddig sosem látott sebességen visz mindent az rt-nek köszönhetően, ezért megérte rendbetenni töredék ráfordítással, még évekig kiszolgálhat ilyen játékfelhozatal mellett.

    Továbbá vannak akik még mindig nem értik, mint Pocok.....az itthon fellelhető működő 5 laposomból ha bármelyik bekrepál, akkor javítás, mert nekem ezek kellenek és semmi köze egy új gaming laptophoz.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák