Új hozzászólás Aktív témák

  • gago1975

    őstag

    válasz ricogsm #54794 üzenetére

    Szia.

    A pofám leszakad ettől a választól.

    Ami a felső részen lévő bevilágítást illeti , ott véleményen szerint a felső része a keretnek szorosabban van illesztve a panel elé, ezt a szervizben megtudják nézni, a panelen állítani lehet

    Szépen néznénk ki, ha egy új autó eladásánál is arra hivatkoznának, hogy pld. " Az akksi zárlatos de neked kell venni újat, esetleg a lyukas gumi miatt, átadásnál, defekt javítást ajánlanának fel, gumicsere helyett "

    Én azt ajánlom neked, hogy menj be, és normális, de határozott hangnemben követeld ki a cserét, mert az nem járja, hogy egy új gép vásárlása után még te legyél jófej és javítatást eszközözöljenek a gépen, gyártásból eredendő hiba miatt.

    Én rájuk ijesztenék, és ha a cserét nem eszközölik valami hülyeségre hivatkozva, akkor be lehet nyőgni, hogy neked nem muszály Acer-t használni, vehetsz te más gyártó termékét aki örömmel veszi hasznát a pénzednek.
    Mivel az elállás Indoklás nélkül elindítható, eszközölhető, így semmi relevanciája nincs annak, hogy hibás a kijelző, azt nem te okoztad.

    Amit pedig itt #54803zsolti75 írt az igaz, nem csavaros, hanem ragasztott. Akkor hol szeretnének állítani rajta????

    Amennyiben nem hajlandóak cserélni, akkor az "azonnali kártalanítás", "pénz visszafizetést kérd". Késöbbi időpont esetén a mostani gépet ne hagyd ott, mert még a végén valamit berhelnek vele és úgy adják vissza csere nélkül.
    Akkor vagy hajlandó visszaadni, amikor ott a csere, ha nincs nekik raktáron.

    Viszont, nem árt tudni, ha kártyás vásárlás volt, akkor az 5-10 nap de előfordúlhat akár több is, mire a kártyádra visszakerül a pénzed, illetve a kp visszatérítést is napolhatják 5-8 napra, hivatkozva, hogy nincs bent annyi pénz, illetve a központból küldik ki.
    Ezt sajnos megtehetik, mert közvetlen a cassa-ból az apeh ellenörzés miatt ezt nem tehetik meg.
    Én így jártam (egy Sony UBP-X700-nál, elálltam a vásárlástól, Kp-ban fizettem mert nem működött a termináljuk), hogy 5 nap után adták vissza a 80K-t.

    Azt is mérlegeld még, hogy a te leírásod szerint BF idején vetted 400K-ért, tehát ha kártalanítást KP visszatérítést választod, akkor ugyanennyiért nem fogják odaadni az új gépet, ha most 470K, tehát a csere lenne az egyetlen megoldás, amennyiben szereted a gépet, tehát más gépet kell venned.
    Mondjuk 400K-ért lehet kapsz jobb paneleset, csak 9th gen procival de 1660Ti-vel is akár.

    Próbára van lehetőség, mikor én megvettem a 700-ast akkor én is kibontattam velük a helyszínen és bekapcsoltattam velük.
    Az, hogy nincs Win rajta, még DOS-ban elindul, és akkor ott azonnal látod, hogy milyen bevilágítás lehetséges, neked az megfelel.

    Remélem elolvasod ezt az üzenetet mielött az Acer-hez érsz.
    A West End-hez viszed vissza? Mikor szándékozol odamenni hozzájuk? Jó lenne ott lenni és meghallgatni az esetleges "kifogásukat" illetve a hozzáállásukat látni.

    [ Szerkesztve ]

    Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500

Új hozzászólás Aktív témák