Új hozzászólás Aktív témák

  • q2w3

    senior tag

    Sziasztok!

    Megjött a szervízből a Helios 300-am. Hiába hivatkoztam hogy eltér a kijelző a neten elérhető specifikációtól, nem cserélték ki a kijelzőt, bevizsgálták és mindent rendben találtak. (Azt is jeleztem, hogy felhősödik mint állat, de az is elfogadható, szerintük).Ezek alapján hiába vesz az ember 550k-ért laptopot, számolni kell azzal, hogy a magyar piacon belekerülhet 45% NTSC-s kijelző is a gépbe. Érdekes, mert beszéltem az Acershoppal ennek kapcsán és ők nem tudtak róla, hogy ilyen gyengébb panellel is szerelik. Minden esetre ez a tipikus iskola példája a miért ne vegyünk kéz alól gépet. Bármikor belefuthat az ember egy olyan alkatrészbe ami nem felel meg az elérhető adatoknak. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik szériába kerül jobb kijelző, mert ez RTX2060as gép 512gb nvme ssdvel. Majd felhívom őket hogy ezt próbálják jelölni a honlapon mert nagyon gáz..
    Beszéltem a hazai szervízzel is, és ők megerősítették, hogy 4 különböző panellel szerelik a PH315-53-as szériát és ebből nekem a leggyengébb jutott.
    Számítottam egyébként erre az eshetőségre és már rendeltem aliról egy B156HAN10.0-t. Ha épen megérkezik, és működik a gépben, akkor saját zsebből, de probléma megoldva.

    Ezek alapján grafikai munkára RTX2060as helios 300at (15”) nem szabad ajánlani, mert nagy valószínűséggel gyenge panel kerül bele.

Új hozzászólás Aktív témák