Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Frawly #40968 üzenetére

    Erre senki? Leegyszerűsítem akkor: 350k HUF-ig bezárólag milyen gamer notit ajánlotok, melyik a legjobb? Olyan modellt, amit ismertek is, és tudjátok, hogy jó a kijelzője és a hűtése, van vele pozitív tapasztalatotok, mert népszerű itt a topikban, többeteknek is van például, vagy ismerősnél tudtátok élőben tesztelni egy kicsit.

    Csak spec alapján ismeretlen gépet én is tudok nézni, amiben mindenféle izomhardver van, és papíron szépen mutatnak, de a gyári hűtés nem tudja őket lehűteni, és vagy throttlingolnak, mint a fene, vagy megfőnek a chipek benne fél év alatt, és vihetem pár havonta gariztatni vagy dobhatom ki a kukába, vagy moddolhatom a házát spéci hűtéshez, amivel meg a garit bukom.
    Tudom, a keretem sem magas, 350k az kb. belépőszint a gamer notiknál, a legaljábbak legalja megy ennyiért, és mindenképp erős kompromisszumokat kell kötni ebben az árkategóriában, de nem akarok ilyen fél-egy milkát fizetni laptopért, főleg, hogy van rendes asztali játékgépem is. Használt is szóba jön, ha úgy belefér a keretbe egy drágább modell. Úgy vagyok vele, hogy ha úgyis lecserélem a mostani régi notim, akkor olyat vennék, amiben nem csak integrált fosadék, meg alsó kategóriás mobil GPU van, hogy aztán a játékok 480-720p low-ban is 20 fps alatt menjenek, és emiatt ha épp nem akarok az asztali gép előtt görnyedni, akkor ilyen 10-15 évvel ezelőtti játékokra legyek korlátozva.

Új hozzászólás Aktív témák