Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz MaxxDamage #38316 üzenetére

    UV az van mint sokaknál, meg sok baki. Hiszed vagy sem átlátom őket. Ha mégsem lenne veled igazam azzal csak jól jársz. Várom mit mondanak. Viszont nem hiszek úgy az összeesküvés elméletekben mint te. Ha hibás valami akkor 1, javítható vagy sem de akkor azt tudnod kell, mert közlik veled...2, Azok a szervizben dolgozó emberek teszik becsülettel a dolgukat, nem haragszanak rád, nem vágnak át!. Ők tudják mi az igazság és annak megfelelően cselekszenek.
    Nekem volt korábban majd 2 hónapig szervizben laptopom. Nem garanciás, de gyakorlatilag egy halott alaplap feküdt benne. Megjavították, annyiba került mint egy új. Később azon agyaltam, nem lett volna egyszerűbb hagyni a dolgokat és megmondani hogy vége. Nem, megcsinálta valaki. 2 hónap, és igen vertem az asztalt, egyfolytában telefonálgattam, mentem az agyukra pedig szó sem volt ott szó garanciáról. Szerintem volt elég munkájuk a szakembereknek, mint hogy azzal a szarral foglalkozzanak, azzal a hülyével aki elb@szta a saját hibájából mert oda piszkált ahol semmi keresni valója nem volt utánaolvasás nélkül.
    Lehet tévedek, de ha jogos volna a pénz visszatérítés már megkaptad volna. :R :R

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák