Új hozzászólás Aktív témák

  • eroli23

    csendes tag

    Sziasztok
    Eljött azaz idő amikor ugy érzem váltanom kell laptopot a mostani már nem igazán veszi fel a versenyt a mai játékokkal (HIGH/ULTRA GRAF.) és videoszerkesztés/vágás dolgokkal (3éves Asus ROG G551VW) és hát az elvárásaim nem túl alacsonyak viszont 1 misi a határ, azért tartom magam a laptop mellet mert gyakran utazom és hordanom kell magam után, sokáig nézegettem kerestem mindenféle márkát megnéztem (Razer, Acer predator triton, MSI, Alienware). Oké a jó konfig mindegyikbe benne van viszont tulságosan vékonynak tartom ezeket az agyonhirdetett és agyonreklámozott laptopokat, de én azt a tipusu laptopot keresem aminek JÓ A HŰTÉSE ez a legfontosabb számomra ne vegye vissza az orajeleket ha megizzasztom a vastagsága nemszámít és lehetőleg 5 évnyi időre kiszolgál a teljesitményével.
    Tehát igazi vérbeli gamer laptop érdekel amiben a jelenlegi technologiabol a legjobb konfig van benne és a hűtése kordában tartja a hardware erejét. Ja meg én 15.6col laptop hive vagyok, de most megszakitom ezt a határt és 17col is szóba jöhet.
    Amit kinéztem eddig: XMG ULTRA 15
    17,3" OCTANE VI (i9-9900K - RTX2080 verzió)
    CLEVO P775TM1-G Desktop CPU Laptop
    Esetleg ha mostanában 1-2 hónap mulva bejelentenek valami uj hardwaret azt kitudom várni hogy a legfrisebb konfiggal legyen szerelve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák