Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    Pár gondoltat az új gépemről. GLS hozta, olyan nagyon azért nem vigyáztak rá, pár helyen fel is szakították a csomagolást. Mondjuk nem volt nehéz dolguk, az a hajszálvékony papír, amit az Acershop használ, semmitől se védi meg a laptop dobozát.

    Leszedve a papírt látszott, hgy már egyszer felnyitották előttem a zármatricát.

    A dobozba nézve azért szépen lefóliázott dobozban volt a laptop, így a matricának nem tulajdonítok most túl nagy jelentőséget. Azért sem, mert az akksi 0%-os elhasználódást mutat, a hdd meg volt 20-szor indítva összesen, plusz a gépen sem látszik a használatnak semmi nyoma.

    Szép, mint ahogy emlékeimben él a G9 is:

    Windows telepítés közben hangja nem haéllatszott a gépnek, összehasonlításképp az AW15 R3 üresben is hallható hangot adott ki. A Firestrike allatt adott ventizaj is kifejezetten tetszett, csendes surrogás volt, semmi tolakodó hangzavar.
    Egy 3Dmark eredményt mutatok, amin jól látszik az, ami a noticsekkes tesztben is: 4-ből három mag pirosba futott a teszt alatt, a maximális hőmérséklet majdnem elérte a 100 fokot. Mindez alapbeállításokkal, semmi UV, meg trükk.

    A hangja nagyon jó, tisztán szól, van basszus is, ezzel maximálisan elégedett vagyok. Az AW dobozhangja után kifejezetten felüdülés ezt hallgatni.
    A kijelző szép, pixelhibamentes, nagyon szép színekkel operál, ez is plusz pont nekem.

    **********

Új hozzászólás Aktív témák