Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz Lincler #34500 üzenetére

    Ez egy szakmai topik ha szakmait kérdezel kapsz szakmai választ. Benyögted hogy a géped milyen jó ide jön valaki elolvassa és még a végén elhiszi ezt a netto hazugságot. Igen lehet jó a géped a te felhasználási körödre, de amúgy ha valaki ténylegesen kihasználná a teljesítményét akkor meglepődne mert 2400 Mhz ig huzná vissza a féket abban az esetben ha tényleges terhelést kap..

    Aztán majd jön ide az ovlasó, hogy miért irtuk azt, hogy a gép jó mert hát nem jó. Erre írtam, hogy senkit nem érdekel hogy passziánsz alatt jó e a gép vagy nem, az már sokkal inkább fontos hogy bármilyen terhelés alatt jó lesz a gép e vagy nem mert ebben az esetben csupa szívvel lehet ajánlani.

    A venti fordulatszám pedig teljesen lényegtelen mennyi mert semmit nemhatároz meg foroghat az 180k val is ha akkora mint egy kisegér füle. Mert semmi légszállítást nem fog eredményezni, nem releváns az adat önmagába pont annyi infot árul el egy gép hűtési teljesítményéről mintha azt mondanám, hogy géza haja ma bevan zselézve.

    Az a durva, hogy jön ide egy újonc bekérdez egy hatalmas nagy butaságot és ahelyett, hoyg megértené vagy megpróbálná felfogni miért is akkora idiótaság azt kérdezni ami még neki áll feljebb és megszakérti és elekzdi pont azt védeni amitől tartottam és amit első perctől kezdve láttam, hogy történni fog és ez az újonc jól megszakérti hogy az ő szeretett gépe aztán tökéletes hűtési téren pedig ott a noticsekkes teszt és számtalan user review ami bizonyítja, hogy a gép egy hulladék ilyen téren ... de nem a kis újonc itt van és neki most tuti igaza van, hidd el ittlévő szakembereknek ez nagyon megterhelő 2 naponta egy ilyen emberrel találkozni.

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák