Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Ájvé #30407 üzenetére

    Sehol sem írtam arról, hogy jaj de jó a sokcsavaros rögzítés. Írtam? :F
    A szempont jó, mert a gyártó által alkalmazott felfogatást figyelembe véve laptopválasztás esetén valóban erősen beszűkül a piac.

    Ezen segíthet, ha nem mániája az adott gazdának, hogy némi túlzással percenként akarja szétszerelni. :)

    A Lenovo IdeaPad Y700 notebooknak 11 darab (ha jól rémlik annyi volt) csavarjával sem volt gond, talán háromszor is eltávolítottam annak idején.

    Sajnos rengeteg gépnek lett sokcsavaros rögzítésű, még egyes üzleti gépeké is nehézkesen bővíthető. Trógermunkára ingerel, ám hiába, ez van.

    Amin pillanatnyilag gépelek, azon még csavarozni sem kell, stifttel oldható az alja. :B

    Gsmarena tesztjébe mikor vagy 16 csavarral szedték le a hátlapját hogy ezekhez hozzá férjenek pont ez miatt írt valaki majd tisztázták hogy szerviz cserélheti.

    Nem tagadom, hogy a "Gsmarena" szép és jó, de inkább a hazai viszonyok és a szakszerviz állítása lehet a jobb iránymutató. A megadott linkben, fórumtársunk esetében a szerviz válasza nem zárta ki egyes alkatrészek cserélhetőségét, ha jól olvastam, de lehet, hogy tévedek.

    Nekem hordozható eszköz kellett, szóval csak lapos jött szóba.

    Megértelek, jómagam is a kötetlenségre, a könnyű mozgathatóságra voksolok, imigyen notebook-kedvelő vagyok. Petőfivel együtt vallom: "Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák