Új hozzászólás Aktív témák

  • sabre18

    csendes tag

    válasz #32191744 #22397 üzenetére

    Én is dell 7577-tel szemezek egy ideje, köszi a véleményt.

    Sajnos minden noti kompromisszumot kíván (már ami nem egy vagyon, bár szerintem a 300 felettieknél is alapból jónak kéne lennie pl a hűtésnek, ehhez képest elég lehangoló dolgok mennek manapság).

    Plusz ott a dilemmám, hogy a héten bejelentett új Dellek (G3, G5, G7, lásd pár hsz-szel feljebb a linkeket) vajon milyenek lesznek (8.gen proci király, de hűtés,bill,kijelző témában még nincs semmi infó, csak annyit láttam, hogy elég olcsó műanyagnak írják le a készülékházat (bár még csak egy elő-prototípusról írt egy oldal)), várjak-e rájuk, ápr.16-tól külföldön már elvileg rendelhetők, hozzánk gondolom 1-2 hónap késéssel érnek ide + a szokásos felárakkal...

    A boltban amúgy a 7577-est megtapizva a billentyűzet nekem sem tetszett a nagyon rövid lenyomási útja, és a kopogós gépelési "élmény" miatt (volt egy 7567-es is ott, még az is kényelmesebbnek tűnt, az Asus GL-es gépében levő bill tetszett, de a gáz hűtése miatt olyan notit nem vennék).
    A kijelző kb OK, de arra számíts, hogy ha az LG panel van benne, akkor zöldek,vörösek nem lesznek túl szépek (tesztek, fórumvélemények alapján). Kalibrációs profillal lehet rajta javítani kicsit, de csodát ne várj tőle.

    Ebben a fórumban vannak hasznos tippek is (konkrét kijelző-alternatívákra is), érdemes esetleg belenézni:
    http://forum.notebookreview.com/threads/dell-inspirion-7577.808514/

    Volt aki a billentyűzetet is sikerrel kicserélte asszem 7559-es vagy 7567-esre, de ahhoz totálisan meg kell bontani a házat, ami a garivesztés miatt kockázatos (ez a pasztázásra is igaz).
    A pasztázást is megcsinálta valaki (asszem Grizzly Kryonauttal), de nem nyert vele túl sokat, alapból is nagyon jó a gyári hűtés, ő azt írta nem érte meg annyit vacakolnia ezzel.

    Leld örömödet az új gépben :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák