Új hozzászólás Aktív témák

  • smallmer

    őstag

    válasz KillHates #20167 üzenetére

    Értem én :) :))
    Most már csak egy olyan gépet kellene nekem találni ami olyan mint neked a maced és max 350 forint értékben.
    Asus-ból ezt a Zenbookot néztem :

    [ZenBook-UX410UA] - belemegy egy M.2-es ssd illetve egy HDD is. Viszont elvileg a baromi nagy touchpad elég nagy hátrány, mert gépelés közben is állandóan megnyomja az ember. Ugye a videokártya az csak sima Integrált Intel HD Graphics 620. (ez nem tudom mire elég). Zenbookból elvileg öngyilkosság dedikált vga-s gépet venni.

    acerből ez amibe belemegy az ssd +hdd :
    Acer Travelmate- csak 1 ram hely van elvileg, de jónak tűnik. Szinte sehol se lehet kapni. Digiprime nagyon rossz bolt lehet?

    Dell:
    Volt már nálam egy 5480-as gép. Tetszett is. Pontosan ilyen: [link], csak irdatlan cicergő hangot adott ki. Elvileg valami típushiba. Ebbe elvileg lehet rakni HDD-t és SSD-t is, úgy hogy a WWAN slot-ba rakok egy M.2 2242 SSD-t és sima HDD meg belemegy szimplán. Lehet ezzel kellene tennem még egy próbát másik boltból?

    Esetleg még van nekik egy [Vostro 5471] -es gép. Ez elég jónak tűnik, de annyira nehéz levenni az alját ha bővíteni szeretném illetve nem tudom, hogy az az ati kártya való-e valamire. jó gép lehet?

    az xps-ek drágábbak, az inspiron meg gagyi elvileg.

    HP:

    elvileg az Elitebook G4 van. Ebbe kellene még ssd is, szóval kimennék a keretből. Meg hardveraprón tudnék venni még esetleg HP Envy 13-as laptopot, de akkor inkább zenbook. Valamit megnézzek még? tudsz ajánlani? vagy ezekhez mit szóltok? köszi

Új hozzászólás Aktív témák