Új hozzászólás Aktív témák

  • Muerte

    Topikgazda

    válasz #86952448 #17966 üzenetére

    Nem,sajnos nem jól látod.
    A géped abszolúte "ready to use".Bekapcsolod és működik,nemde?
    Egyetlen egy gyártó sem igér neked vagy bárkinek throttlingmentes működést,az Acer aztán meg főleg nem is fog soha...Szóval visszaküldheted új cserére 25x,de 26. alkalommal is ugyanazzal a gyári szutyok pasztával fogják visszaküldeni az újat.Hogy a gyártók miért pont ezen a 2$-on fillérb.szóskodnak amivel ha hasznosan költik el normális pasztára,a későbbiekben megtérülne mivel sokkal kevesebb gép romlana el gari időn belül,arra még nem sikerült rájönnünk nekünk sem.
    A 4-6000$-os fullos AW18 980M sli gépekbe is a kicsi kínai olyan szutyokkal kenni meg a komponenseket ami nem hogy vezetné a hőt,hanem inkább szigetel és mégis nincs mese,ezt a "békát le kell nyelni" és újra kell pasztázni a vadi új gépet,mert egyébként maga a gép meg közel hibátlannak számít.
    Egyes Clevo és MSI gépeknél már alapból normális pasztát használnak,illetve már vásárláskor opcionálisan kérheted hogy pl.folyékony vassal vagy ICD-al kéred,de ez is csak kb.1-2 éve opció.Az összes többi gyártó pont lesz.rja ezt a témát.

    Így néz ki amit a drága AW-kben gyárilag használnak:

    Szerintem ezen a témán nincs miről többet beszélni,vagy megcsinálod magadnak,vagy mással megcsináltatod,vagy "élvezed" a throttlingot,nincs más opció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák