Új hozzászólás Aktív témák

  • #86952448

    törölt tag

    válasz Pocok256 #17964 üzenetére

    Embere válogatja. Amit leírtál, azt én nem játszottam volna végig. Lehet, hogy még ezt sem fogom, egyelőre csak beláttam, hogy nem kell kapkodnom, és értékeltem azt is, hogy jelenleg rámszakad a munka, ez meg itt van, egyszerűbb megtűrni a hibáival együtt, és dolgozni vele, mint azonnal lecserélni, hiszen van még időm.

    Szerintem hiba belenyugodni abba, ha az embert átverik. Volt olyan szögmérőm, ami listaáron 100 ezres magasságú gép. 0,1° helyett (hibahatár) 0,3-at tévedett, visszaküldtem. Kaptam másikat, az is 0,3-at tévedett, ment vissza. A harmadik már jó. Értem volna be egy pontatlan cuccal? Most van egy jó szögmérőm. Megfizettem az árát, legyen fasza. És közben megfordult az agyamban, hogy visszakérem az árát. Jogosan voltam kurvadühös.

    ---

    Az, hogy én pasztázom a vasat, a mai napra lett volna egy elkeseredett próbálkozás, elvégre hétvége van, megtehetem, ha a gyerektől veszem el az időt, amit az apjával tölthetne. Holnaptól már nem én pasztázok. És csak akkor lesz egyáltalán megbontva, ha az acernél biztosítanak, hogy megtehetem garanciavesztés nélkül.

    Lehet, hogy ezek után ezekkel is eljátszom bosszúból, hogy addig küldöm vissza a laptopokat, amíg nem küldenek egy kifejezetten hűvös példányt.

    Eszembe sem jutna szopatni magam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák