Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Smithy87 #101777 üzenetére

    De bizony kevés az. :DDD ;] :P
    Ne már most kell ezen rugózni? :U Nem mondtam ilyet, csak felvetettem azt sem neked, akár még az is lehetne abban a program környezetben. Függ a vga-tól.
    24/32 amiből csak 8/16 a P mag. Papíron meg benchben kiváló aztán játék alatt meg megy talán a 8mag 16szál, de az biztos nem az összes mert nem hiszem hogy úgy lenne megírva. A gyorsítótár sem teljes mivel magonként adódik össze. Az enyémtől biztosan sokkal gyorsabb ami engem hidd el cseppet sem érdekel, rugózhattok rajta. Pont leszarom, mert tudom mennyire van szükségem, körbejártam. :D
    Az ügye megvan hogy a 10gen 10/20 után 11gen -nél az intel visszább vette a magok és szálak számát és csak a 12.gen-nél jöttek az E magok, vagyis az optimalizálás ekörül mozoghat. Azt én is tudom hogy nálam 1db mag teljesítménye sokkal kevesebb mint az utána következő geneknél, és többet is megeszik, de játéknál nem biztos hogy a procid minden zugát ki tudod aknázni, mert az függ a programtól. Van ügyeskedés is hogy az emberek vásároljanak lehet sokaknál tök feleslegesen ahogyan használja. :K
    Így is hosszú éveket kell várni mindenre nem lehet mindenkinek kedvezni.

    Még egy gondolat. Az új laposokban 1,csökkent a hűtőfelület talán az akku miatt. 2, csökkent a tdp érték is a hűtés miatt, nem pedig a teljesítmény felvétel miatt. Szal power limit és tdp limit is felléphet össztűznél. Nálam nem ahogy bírom szusszal. Régebbi laptopoknál máshová ment a hangsúly. Ezzel csak azt akarom mondani a gyakorlatban nincs akkora különbség a két proci között játék felületen.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák