Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz mdk01 #68888 üzenetére

    más füles = más hangzás... ezt így tudnám a legegyszerűbban leírni... az új fülesed erősen V hangképű az általad leírtak alapján. Ez nem (feltétlenül) szibilancia, mert a sok magas = magaskiemelés, a szibilancia = sziszegés... a magaskiemelés nem feltétlen velejárója a sziszegés.

    Miként tudsz tenni ellene?

    ha jól tudom a foam illeszték tompítja a magaskiemelést (de majd kijavítanak a többiek, ha nincs igazam), esetleg (és ezért meg fognak kövezni) EQ-val belenyúlva csökkentesz a kiemelésen. Ez utóbi nem feltétlenül erdményez jobb hangképet, de feltehetően elviselhetőbbé teszi.

    Mire kell figyelned, hogy legköezelebb ne fuss bele ilyenbe?

    olvass utána mielőtt bármit veszel... (és ez nem csak a fülessel, hanem mindennel kapcsolatban egy jó tanács) alapvetően ennek a két dolgonak: mennyire magaskiemelt, vagy V-s a füles, illetve hogy sziszeg-e. Vagyis javaslom olyan füles vételét, ami "tesztelt", tehát itt fórumban pl vannak megbízható infók róa, hogy milyen hangképe van.

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák